07-25-2007
|
|
|
Ergenekon
|
25/07/2007

"Başka bir ilâh yok, ancak Allah var O'nun şerîki yoktur Mülk O'nundur, hamd de O'nundur O her şeye kaadirdir Allah'ım, Senin verdiğine engel olacak da yoktur, vermediğini verecek de yoktur Ve servet sahibi olanlara servetleri sana karşı bir menfaat veremez "
"Yarattıklarının şerrinden Allah'ın tam kelimelerine sığınırım"
"Yâ Rabbi! Yapdıklarımın şerrinden sana sığınırım: Ve senin bana in'âm ve ihsan etdiğin ni'-metleri ikrar ve i'tirâf ederim Kendi kusur ve günâhlarımı da ikrar ve i'tirâf ederim "
"Ey Rabbim! Kulağımın şerrinden, gözümün şerrinden, dilimin şerrinden, kalbimin şerrinden sana sığınırım "
Sana teslîm oldum ey Rabbim! Sana îmân etdim, sana tevekkül etdim ve sana yöneldim, inanmayanlara karşı, sana dayanarak mücâdele etdim ve neticede ancak seni hakem olarak kabul etdim, benim evvelki yapdıklarımı da, sonradan yapacaklarımı da, gizli yaptıklarımı da açık yapdıklarımı da mağfiret et "
"Senin isminle ölür, Senin isminle dirilirim ya Allah!"
"Dâima yediren ve kendisine hiç yedirilmeyen, bizi doğru yola ulaşdırıp da doyuran ve suya kandıran ve hep güzel vesilelerle imtihan eden Allah'a hamdederiz "
Bana, bütün mü'minlere mağfiret et ey Rabbim"
Amin!
|
|
|
|