10-21-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğimin Eyvahına
Ey yar, yoksun!
öyle kızgınım ki yoksunluğuna, var olan hislerimin kuruyan bir arazi gibi çoraklaşmasına, yok oluşuna öyle çaresiz bırakıyorsun ki: anlatamam gaybda bıraktığın ahvalimi
Ben neydim ki şimdi külüme can istiyorsun, ayağa kalkmam için Yaktığın yıktığın binayı nasıl eski dününe kavuşturabilirim, nasıl mağrur hâline dönüşürebilirim ki!
kolay mı sevgili,
ciğerlerim yanmışken narından,ayrılık kanser gibi tüketirken içimi, tâkat nasıl bulurum tekrar can bulmaya yarınımda
BENİM TÜM İKLİMLERİM, UMUTLARIM GİBİ SOLDU ARTIK YÂR
söyle azraile, " perişan ettim diye bir kulu "
Oysa zafer benim gülüşümdü,uzayan gecelerde senli her an için Sensiz geçen her maziyi bir bir sildiği, körpe bir yüreği içindeki yetim kırılgan çocukluktan soyutladığı için
Hani " kanatların çıkacak sanki, neredeyse uçacaksın " diyen nefesine varıncaya kadar beni mutlu ettiğin için, zafer benimdi bende aşkı var edişin adına!
İnanmadım hiç bir zaman
Artık söylentiside yoktu Leyla’lığın Çok cabuk tüketilirken yürekler, sen geceleri yıldızlara seyir ettiğim, düşüncelerinde ıslandığım, yanaklarımda süzüldüğüm aşk oldun yâr
Ben senin kırsalında gezinirdim hep sabah oluncaya, sana koşuncaya dek 
Söylesene, neden bu terk ediş
Terk-i diyar yoktu hani
Sözler tutulmak için verilir derdin, ahd-i bozmak bu kadar yakıştımı söylesene, beni sensiz koymak yakıştımı, söylesene sevgili, söyle susma ne olur sevgili!
Bak en son limanındayım,en son buluşacağımızı söylediğin noktadayım
Hani buluşanlar sarılmaz mı birbirine, koklaşmasalarda bakmazlar mı gözlerinin içine
Sarılmanıda beklemiyorum,
Gözlerime bakmasanda olur,
ellerimi tutmasanda,
ama ne olur kalkkk!!!
Ne Olur Kalk Yattığın Yerden,
çıksana artık , bensiz soğuk topraklarda üşümüyor musun,
Üşüyorum Ayazında Halimi Görmüyor Musun Sevgili,
Kabrinde Bensiz Nasıl Yatıyorsun , Nasıl Ben Geldim De " AŞKIM " Diye Beni Bağrına Basmıyorsun, Bu Muydu Aşkın Yanlızlığı, Bu Sana Bu Bana Bu Aşkımıza Yakıştı Mı Sevgili!
Bak Ben Geldim Yar, Konuşşş!! 
(alıntı)
|
|
|