Yalnız Mesajı Göster

Sevgiliye Mektuplar...

Eski 10-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliye Mektuplar...

Bir başıma bu kentin sokaklarında yürüyorumÜşüyorumNe kadar uzaksan bana o kadar soğuyor havaSen yoksan,sıcaklık hep mevsim normallerinin altındaBu yüzden meteoroloji raporları bile umrumda değilKar mı yağıyor yoksa yağmur mu,bana ne?Ben senin hasretinle sırılsıklamım zaten,daha ne kadar ıslanabilirim ki?
Burada mısın değil misin belli değilBazen gidişlerin kahramanı oluyorsun,bazen sonsuz kalışlarınDoyumsuz gecelerdesin kimi zaman,bazen de yalnız karanlıklardasınBitmek bilmez bir şarkısın;ama,ben mi notaları yanlış basıyorum da sen bu şarkıyı söylemiyorsun?Neden susuyorsun?
Aşkın sessizliği ne kadar korkunç olur bilir misin?Bir tek kelimeye hasret geçen gecelerin hesabını soracağın kimse de yoktur üstelikKendi kendiyle konuşana deli derler ya,beni çoktan akıl hastanesine kapatmaları gerekirdiHem de iflah olmaz hastalar bölümüne
Yokluğuna alışmaktan korkuyorum,ne kadar kötüYokluğunu yürüyorum sokaklardaYokluğunu içiyorum kadeh kadehHiç gelmeme ihtimalin bir idam mahkumuna dönüştürüyor beniHiçbirşey yapmadan beklerler ya hücrelerinde,ölümün soğuk nefesini hissederekAnlamlı olan bir şey yoktur onlar içinBelki de bir an önce ölmektir akıllarından geçen,bu bekleme işkencesi bitsin diyeBu yokluk hissi öldürecek beni
Gelebilme ihtimalin ise yüreğimdeki kuşları havalandırıyor,kanat seslerini duyGelmek iste yeter ki,yorulmayasın diye kuşlarım taşır seni banaBir görsem yüzünü,ah bir dokunsam sanaGöreceksin,sevdanın çiçek çiçek açtığını,umudun bir yangın gibi alev alev ikimizi birden sardığınıAnladım ki mümkün değil seni sensiz yaşamakBen o gönlü genişlerden değilimMadem içimdesin,yüreğimde taşıyorum seni,o zaman yanımda da olmalısınSensiz yaşanmayacak bu aşk ötesi yok
Şimdi yalnız geceleri seviyorumSeni yıldızlarda buluyorumDaha bir dayanılır oluyor sensizlik sancısıMümkünü yok çıkmayacaksın aklımdan,bu yüzden gece,el ayak çekilmişken,hiçbir ses yokken seni düşünmek(yokluğunu değil ama)daha iyiBütünüyle sen oluyorsun o zaman her yerdeNe kadar yakışıyorsunuz birbirinize,sen ve geceZAMAN GEÇER,HERŞEY UNUTULUR,BİR ÖRTÜYLE KAPLANIR ACILAR,AMA''BİR TEK SENİ UNUTAMAM''

Alıntı Yaparak Cevapla