Yalnız Mesajı Göster

Tam 509 Tane Güzel Söz !!

Eski 10-21-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Tam 509 Tane Güzel Söz !!

151 ARTIK BULUTLARA YAZIYORUM HASRETİMİ, YAĞMUR YAĞINCA ANLARSIN NE ÇOK ÖZLEDİĞİMİ

152 SEN RÜYALARIN EN GÜZELİNİ GÖRÜRKEN TANRININ SENİ KORUMASI İÇİN GÖNDERDİĞİ MELEĞİN KANATLARI O KADAR BÜYÜK OLSUN Kİ! EN MASUM HALİNDE BİLE SANA KİMSE ZARAR VEREMESİN

153 KÜÇÜK KELEBEĞİN TÜL KANATLARININ PIRILTILI TOZLARI PARMAK UÇLARIMA KARIŞTI ONLAR ORDAN NE ZAMAN UÇARLAR SEN YÜREĞİMDEN NE ZAMAN?

154 BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNUSONSUZA DEK BİTMEYECEK

155 DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR SANA ONUNCU KÖYDEN SESLENİYORUM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM

156 GÖZLERİN GÖZLERİMDE, ELLERİN ELLERİMDE, KALBİN İÇİMDE VE RUHUN BEDENİMDE OLDUĞU SÜRECE SENİ SONSUZA KADAR SEVECEĞİM

157 AĞIRDIR SEVMELERİM HER YÜREK TAŞIYAMAZ, BÜYÜKTÜR UMUTLARIM HER OMUZ KALDIRAMAZ, HER ŞEY OLURDA ŞU GÖNLÜM BİRTEK AŞIK OLAMAZ

158 ÖMRÜM SENİ BEKLEMEKLE GEÇECEKSE VE ÖLÜM SENİ BEKLERKEN GELECEKSE BİLKİ SENİ ORDADA BEKLEYECEĞİM

159 GÜZELSİN ŞİRİNSİN, ŞAHANESİN ÇEKTİĞİM ÇİLEYE TEK BAHANESİN MELEKMİ ŞEYTANMI BİLMEMKİ NESİN TUZAKTAN TUZAĞA ATSANDA OLUR BEN SENİ SEVİYORUM SEN SEVMESENDE OLUR

160 SEN DESEM SENİ BİLİRMİSİN, SEN DİYE BİR DESEN ÇİZEBİLİRMİSİNBİR MESKEN BULAMADIM KENDİMEBÜYÜK AŞKLAR VARDIR HANİ BİLİRMİSİN

161 ELLER BANA KALPSİZSİN DİYORLAR, DOĞRU ÇÜNKÜ KALBİMİN SENDE OLDUĞUNU BİLMİYORLAR

162 SENİ HER ÖZLEDİĞİMDE KALBİME BİR YILDIZ ÇİZİYORUM SENİ NE KADARMI ÖZLEDİM? ARTIK KALBİMDE BİR GÖKYÜZÜM VAR ÇÜNKÜ SENİ SEVİYORUM

163 DUYUYORUM SANA DOKUNAMAMANIN EZİKLİĞİNİ VE DÜŞÜNÜYORUM AŞIK OLMANIN REZİLLİĞİNİ İNAN YANINDAYKEN ÇEKİYORUM EN ÇOK HASRETİNİ

164 YILLARDIR SEVGİMİN ÖYLE ÇOK MUHAFIZI VE DÜŞMANI OLDUKİ İNAN BAN SENİNLE ONLARI AŞTI VE İNANKİ SENİ SEVİYOR OLMAK BİLE BÜYÜK NİMET BENİM İÇİN

165 NASIL DOLDURDUYSAN HAYATIMI VARLIĞINLA, BENDE YAZMAK İSTERİM ADIMI DEFALARCA DUDAKLARIMLA DUDAKLARINA

166 UÇUMDAN DÜŞERKEN TUTUNACAK DALIM OLSAN ÖLMEKTEN DEĞİL SENİ KIRMAKTAN KORKARIM

167 ARAMIZDAKİ MESAFELER NEKADAR UZUN OLURSA OLSUN SONSUZLUĞA GİDEN TÜM YOLLARA ADINI YAZDIM HANGİ YOLDAN GEÇERSEN GEÇ SENİ SEVDİĞİMİ OKUYACAKSIN

168 KUYRUKLU YILDIZLAR VARDIR, DÜNYAYA YETMİŞ YILDA BİR GELİRLER, İNSANLAR ONU HAYATLARI BOYUNCA YA BİRKEZ YADA HİÇ GÖRMEZLERBEN GÖRDÜM O DA SENSİN BİRTANEM

169 AŞKIM VAR DAĞLAR BİLEMEZ, SEVGİM VAR KİMSENİN AKLI ALAMAZ, BİRDE SEN VARSIN YA BİTANEM DÜNYADA KİMSE BÖYLE SEVEMEZ

170 EN GÜZEL DENİZ GİDİLMEMİŞ OLANDIR EN GÜZEL ÇOCUK DAHA BÜYÜMEDİ, EN GÜZEL GÜNLERİM SENİNLEDİR VE SANA SÖYLEMEK İSTEDİĞİM EN GÜZEL SÖZ DAHA SÖYLENMEMİŞ OLANDIR SENİ SEVİYORUM
171 BİR İLK GİBİ YAŞAYACAĞIM İÇİMDE, KALAN SON SEVGİ PARÇASINI SENİNLE, SAKIN AYRILMAYALIM AŞKIM ÖLSEM BİLE ELLERİNDE

172 SEN ENGİN ACILARLA KAVRULAN BİÇARE YÜREĞİMDE, SEVGİ DAĞININ DORUĞUNDAKİ ERİŞİLMEZ BUZULU ERİTEN KIZIL GÜNEŞ

173 BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN ÖLÜM OLDUĞUNU BİLSEYDİM, AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM

174 BUGÜNÜ YAŞIYORSAM EĞER, GELECEK GÜZEL GÜNLERİN SENİ GETİRECEĞİNE İNANDIĞIM İÇİNDİR

175 BEN SENDE İMKANSIZLIKLARINI SEVDİM FAKAT ASLA UMUTSUZLUKLARINI DEĞİL

176 BİRGÜN BİRİ ÇIKIPTA BİR ÇIRPIDA GÜNEŞE ADINI BUZLA YAZARSA BİLKİ O SENİ BENDEN DAHA ÇOK SEVİYORDUR

177 BAŞINI GÖĞSÜME YASLADIĞINDA TEK BİR DÜŞMANIM VARDIR GEÇİP GİDEN ZAMAN

178 HERZAMAN MUTLULUĞUN DORUĞUNDAYKEN GÜLÜNMEZ BAZEN SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE UÇURUMUN KENARINDAYKEN BİLE GÜLÜMSEYECEKSİN

179 BİR GÜN GELİP SORACAKSIN BENİ Mİ DAHA ÇOK SEVİYORSUN YOKSA TANRI'YI MI DİYEBEN HİÇ DÜSÜNMEDEN TANRIYI DİYECEĞİM VE SEN KÜSÜP GİDECEKİSİN AMA NEREDEN BİLECEKSİNKİ İÇİMDEKİ TANRININ SEN OLDUĞUNU

180 ETKİLEME SANATI
Erkek: "Sesi sen de duydun mu?"
" Ne sesi? Ben birsey duymadım!"
" Kalbim kirildi"

"Baban hırsız mıydı?"
"Hayır ! Ne Alaka?!?"
"Gözlerinin yerine konulan elmasları kim, nerden çaldı o zaman?"

"Bana yolu tarif edebilir misiniz?"
Kiz: " Ne yolu? Nereye?"
"Kalbine"

"Benim dördüncü kız arkadaşıma çok benziyorsun"
"Kaç tane kız arkadaşın oldu senin?"
"Üç"

" Sırtına dokunup: "Aman Allah' ım gerçekten omuz kemikleri!! Ben bunları kanat sanmıştım!"

" Baban uzaylı mıydı?
Oda nerden çıktı?
Senin gibi birşey yeryüzünde yok çünkü!"

" Telefon numaramı unutmuşum, seninkini ödünç alabilir miyim?"

" Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim?"

şöfer; rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım

180 Yağmurlu bir günde sana koşar gelirsem ıslak saçlarımı düzelt
Başımı omzuna yasla nemli dudaklarımı dudaklarına ansızın değdir
Masum ve üzgün bir çocuk gibi konuşursam
Anla sana muhtacım ver ellerini ellerime yalanda olsa Seni seviyorum de

181 Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum,üzerine tüm duygularımı yüklediğim,yıldızı al,
yüreğimden yüreğine yollar var,hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla

182 KAC ZAMANDIR AGLAYAMADIM SANA AFFET BENI ,
HER CAGRISINDA BASKA SESLER ÖRTTÜ SESINI
KALBIM SENINLE ÖZLEMIM SENINLE AH BIR KAVUSSAM SANA
DOLDURSAM ICIMI SENINLE SENI COK SEVIYORUM

183 Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan
insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!

184 Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin

185 KARANLIK GECEDE ÖNEMLİ DEĞİLDİR YILDIZLARI GÖRMEK,
GÜNDÜZLERİ YILDIZLARI GÖREBİLMEK MARİFET,
AŞIK OLMAK ÖNEMLİ DEĞİL, BİR ÖMÜR BOYU SEVEBİLMEK MARİFET

186 Seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak,yıldızlar kadar ulaşılması zorsun
ama yıldızlar milyonlarca sen bitanesin

187 ISKELEMIN AYAGINDAKI BALIKLAR GETIRDI HABERINI,
DEDILER KI 'BIR DENIZ KIZI HABER UCURDU SANA'
INANAMADIM,GOKYUZUNE BAKTIM ;
MARTILAR GULUMSEDI BANA!

188 "UMUT YAZIYORUM BIR KIR CICEGININ TAC YAPRAGINA
NICE SOGUKLARA DAYANIYORDA BIR
SOZUNLE KIRILIVERIR DIYE KORKUYORUM
(CADILARIN EN TATLISINA)

189 Benim için insanlar ikiye ayrılır sevdiklerim ve diğerleri sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır
çok sevdiklerim ve diğerleri çok sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır SEN ve diğerleri

190 Senin için yazdığım şiirlerin birinde bir mısrada gizlenen bir kelime olsam
ve Sen şiiri okurken beni söylediğinde tatlı dudaklarına konan öpücük olsam

191 Ne dünden daha az Ne yarından daha çok
Seni bugünde, Dün olduğu gibi
Yarın olacağı gibi Çoooooooooooooooook seviyorum

192 Meleklerin saçları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kuştüyü vadiler
Bulutlara öyle baktım Ama şimdi yalnıca güneşin önünü kesiyorlar, yağmur ve karla kaplıyorlar her yeri Çok şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasalar yoluma

193 Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır

194 Ben, bir insanı sevme cesareti gösterdim; sen ise, bir "insan olma" cesaretini bile gösteremedin

195 Seni düşünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır şeytanın bacağını
birkez beni hatırla , bir sonbahar serinliğinde Seni , senden uzakta , sensiz ,seninle yaşıyorum

196 En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar
Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun
Kaplanla göz göze gelmiş bir ceylan gibi , ürkek bakışlarımda sensizlik , ıskalanmış hayallerimde gençliğim ,eremediğim vuslatlarda ümidin

197 Sokakta bir kız gördüm takıldı gözlerim gözlerine, Aşığım zannetti beni kendine, Halbuki ne bilsin, Benziyordu GÖZLERI GÖZLERINE

198Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir

199Bir silahım olsaydı, bir silahım Yoksulluğu şakağından, Kaybetmeyi kalbinden, ve sensizliği alnının tam ortasından vururdum

200Dostlar ırmak gibidir, kiminin suyu az, kiminin çok Kiminde ellerin ıslanır yalnızca kiminde ruhun yıkanır boydan boya

Alıntı Yaparak Cevapla