Yalnız Mesajı Göster

Tam 509 Tane Güzel Söz !!

Eski 10-21-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Tam 509 Tane Güzel Söz !!

201Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyiSeni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye

202Aşk karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır

203Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir

204Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim!!!

205Sert rüzgarlar karanlık geceleri severmiş , aynen benim seni sevdigim gibi

206Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi düşün Çılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsin Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin"

207DiR'ler ve DIR'lar ile biten bütün sözler yalandır

208Gerçek dostlar yıldızlara benzerler , karanlık çökünce ilk onlar gözükürler

209Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz İçimizde binlerce olsada görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz

210Gerçekleştiremediğimiz Hayallerimizin Sembolü, AĞLAYAN ÇOCUK

211Umarım sevgime layık olmayan sen ahıma kurban olmaya alışırsın (Gül)

212İnsanlar her ne kadar sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlerse de, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez

213Aşk bir güle benzer çiçek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın ,diken kısmında ise sonsuz acıları yaşarsın

214Bulutlar yağmasa da yağmur yüklüdür sevmesini hissetmesini bilene

215seni aklıma düşüren yerçekimi değil ;yalancı yıldızlar
öyle uzaksın ki; üflesem soguyacaksinsarilsam okyanus

216Umuda kurşun sıksa da ölüm,
Unutma Umuda kurşun işlemez GÜLÜM

217ONCA MAZLUMUN GÖNÜLDEN KOPAN AHLARI
ELBET İNDİRİR BİR GÜN TEPENİZDEN LANETULLAHI

218Eğer güzelliği içinizde taşımıyorsanız, dünyanın neresine giderseniz gidin onu bulamazsınız

219 güzel kalmayı becerebilenler yanlızca güzelliği hakedenlerdir

220Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!

221Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olamaktan!!!!

222Yüzükte başka isim , yürekte başka isim olmaz İnsan olana bu yakışmaz

223Sevmek saçak altına sığınan göçmen kuşun kar tanecikleri arasında uçuşan beyaz tüyünü görebilmektir

224KAHREDER GÖZLERİNİN O MASUM BAKIŞLARI KARA MELEK

225Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta değil aynı zamanda aranan kişi olmaktır(Foster Wood)

226Evlenmek kafese benzer içindekiler çıkmak için,dışardakiler girmek için uğraşır(Lard Mary Montagu)

227Güler yüzle söylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerçeği ancak damla damla yutarız(Diderot)

228Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir(John Christian)

229Gerçek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna göre,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir

230Bende Mecnundan fuzun aşıklık istiadı vardır,aşıki mecnun menem mecnunun ancak adı vardır

231Yaşamak Gecenin Tüm Karanlığına Rağmen Buğulu Bir Cama Güneşi Çizebilmektir YAŞAMAK DİRENMEKTİR

232Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkür ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun için!!

233Seni sevmek acıların en büyüğü olsa gerek,seni düşünürken gözyaşı dökmek yaşanabilecek en büyük sevinç demek

234Bir serçeydim sürüden ayrılmış, gökyüzünde kaybolmuş, o ise bir kartalmış avlanmaya çıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş

235 Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum

236DUYGULARINIZI BELLİ ETMEKTEN ASLA ÖZÜR DİLEMEYİN BURADA GERCEKLER SiZDEN ÖZÜR DİLESİN

237HATIRLARMISIN!SEN DOĞDUĞUNDA AĞLARKEN HERKEZ GÜLÜYORDU ÖYLE BİR ÖMÜR GEÇİRKİ HERKEZ AĞLASIN ÖLDÜĞÜNDE SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE

238SEVEREK YASAMAK HAYATTAKİ EN BÜYÜK MEYDAN OKUMADIR

239Ben Yalnızlığımı Anladığım Zaman Çaresiz Kaldım

240insanları yaşlandıran yıllar değil ulaşamadığı arzularıdır bende sana ulaşama***Küfür Yasak*** bir yaş daha yaşlandım

241Seninle bir pergelin iki ayrı kolları gibiyiz ne kadar dönersen dön yine aynı yerde karşılaşacağız

242Dünyanın dört bir yanında dostlarım var dostlar ki bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dört bir yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım

243Daima gülümse; çünkü dudaklarınla yapabileceğin ikinci en iyi şeydir

244Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim

245Sen benimdin,rüyanın görkemiyle doldum Ben uykuda sultandım,Uyanınca hiç oldum(Shakespeare

246Karanlıklara sitem edeceğimize, hepimiz karanlıkta bir mum yaksak, karanlıklar aydınlığa dönerdi

247Bana unut dediler seni unuttum;Ama seni değil, bana seni unut diyenleri

248Bir silahım olsaydı, bir silahım Yoksulluğu şakağından, Kaybetmeyi kalbinden,Ve sensizliği alnın tam ortasından vururdum

250Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil
gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir

Alıntı Yaparak Cevapla