10-21-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tam 509 Tane Güzel Söz !!
301 Var olan her şeyin yok olandan gelmesi imkansızdır Size ne yapacağınızı söyleyebilirler, ama ne
düşüneceğinizi asla !
302 Göz sevdiğini, gördüğünü yitirebilir Can gözüyse gördüğünü daima görür
303 Yiğit dediğin, güreşte rakibini yenen kimse değildir; asil yiğit kızdığı zaman öfkesini yenen
kimsedir !
304 Tenini besleyip geliştirmeye bakma, çünkü o sonunda toprağa verilecek bir kurbandır
Sen gönlünü beslemeye bak ! Yücelere gidecek, şereflenecek odur
305 Taşı delen suyun gücü değil damlaların sürekliliğidir
306 insan sahte para yapar ama daha çok para sahte insan yapar  
307 Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın
308 Her hatırlayış evvelinde unutmayı saklar bilir misin?Ve bilir misin ben seni bir dem olsun UNUTMADIM!   (
309 özünde soyluluk yoksa insanın taç da giyse soysuzdur !!!
310 Soytarılık etmeden güldürebilmek seni ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşi içime süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu arasıra bilmiyorsun  
311 Bana dünümü geri getirin, ben size yarınlarımı vereyim
312 Aşık Olmak Bana Okyanusları Hatırlatırdı  Benim Aşık Olmam,Benliğimin Beni Acıtan Bütün Sırlarını Bir okyanusta Eritmek Anlamına Gelirdi
313 TANRININ BANA VERDIGI EN KUTSAL HEDIYE SEVGI DOLU BIR KALP;
YALNIZ, BUNUN BANA ACI VERECEGINI HIC HESABA KATMAMIS OLSA GEREK
314 Sevmek bir bakıma zamanını vermektir, zaman aralarını doldurmak değil, sabahları birlikte uyanmaktır ve yelin sessizliğini gecenin gizemini bakışa bakışa duyumsamaktır sonra birbirinin damarlarında bir kavurgan kan gibi dolanmaktır  
315 yasamda savaşları her zaman güçlü olanlar kazanmaz eninde sonunda kazanan
kazanabilecegine inanandır
316 EGER BİRGÜN BULUSACAĞIMIZ YERE GELEMEZSEM
DÜNYANIN BÜTÜN RENKLERİNDEN OLUŞAN BİR DEMET ÇİÇEK YAPTIR
ÇÜNKÜ BENİ SENDEN AYIRACAK OLAN TEK KUVVET ÖLÜM BENİ YAKALAMIŞ
DEMEKTİR
317 Sevmek Seni Seviyorum Demek Değil    Seni Seviyorum Derken Titremektir
318 SENİBENİM KADAR SEVENLER SANA BENİM KADAR HASRET KALSIN!!!
319 BIR DÜSMANI AFFETMEK,BIR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR
320 ÖLÜMDEN DEĞİLDE ÖLÜMLERDEN KORKARIM,ÇÜNKÜ İLKİNDE BEN VARIM,İKİNCİSİNDE SEVDİKLERİM
321 Bilir misin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere, hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense
322 İNSANLAR AYA BENZER ÇÜNKÜ KİMSEYE GÖSTERMEDİKLERİ BİR KARANLIK YÜZLERİ DAHA VARDIR
323BUGÜN SENİN İÇİN BİR BAŞKASINI TERKEDEN YARIN BİR BAŞKASI İÇİN SENİ TERKEDER
324 EĞER BİR FİKRE YETERİNCE BAĞLI KALIRSANIZ O FİKİR ARTIK SAYGIDEĞER HALE GELMİŞ DEMEKTİR
325 AŞKA BURUN KIVRMAYIN O ÇÖL ORTASINDA YEMYEŞİL BİR BAHÇEDİR O BAHÇEYE LAYIK BİR BAHÇIVAN OLMAK İÇİN HER BİTKİNİN SÜREKLİ BAKIMA İHTİYACI OLDUĞUNU UNUTMAYIN
3 326 İNSANLARI CAHİL VE APTAL OLDUKLARI ZAMANLARDA BİLE DİNLE ÇÜNKÜ HERKESİN YAŞANMIŞ BİR HAYAT HİKAYESİ VARDIR
327 DÜNYADA BIRAKACAĞIN EN BÜYÜK MİRAS DÜRÜSTLÜKTÜR
328 YELKENİNİ RÜZGARA GÖRE AYARLA ÇÜNKÜ HAYAT DENİZDE KARŞILAŞTIĞIN DALGALARLA DEĞİL GEMİYİ LİMANA YANAŞTIRIP YANAŞTIRAMADIĞINLA İLGİLENİR
329 Bana hayatı 2 şey sevdirir;AŞK ve ÖZGÜRLÜK  Aşkım için canımı bile veririm  ama özgürlüğüm için aşkımı da feda ederim!!
340 sen giderken birlikte ağlamıştık şimdi yağmur yağıyorsa şehre bilki ben seni düşünüyorum yokluğunda gözyaşımı yağmurla paylaşıyorum yağmur sana yağıyor ben sana ağlıyorum (askerime)
341 İnsan ya dosttur sana ya düşman;ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun ya da bir an olsun çıkmazsın akıldan
342 Aşk dünyanın en tatlı mutluğuyla en derin acısından yaratılmıştır
343 KİMSEYE GÖNLÜMÜ VERMEDiM içinde Seni GÖRÜRLER Diye  KİMSENİN GÖNLÜNÜ almadım içinde SENİ GÖRÜRÜM Diye      
344 önümden gitme,seni izleyemeyebilirim Arkamdan da gelme,yol gösteremeyebilirim Yanımda yürü ve yalnızca dostum kal
345 Bir gün cehennemde karşılaşırız seninle;sen kalp hırsızı olduğun için,ben tanrıyı bırakıp sana taptığım için  
346 uzun ve sensiz bir geceden çıktım yorulmuş rüyalara astım resmini her sabah soyledim Günışiğin silemediği ismini
347 SEVMEK BİR İHTİYAÇSA,SEVDİĞİNİ SÖYLEMEK NEDEN SUÇ OLSUN 
348 BİR GÜN YAĞMURA YAKALANIRSAN BENDEN KAÇTIĞIN GİBİ YAĞMURDANDA KAÇ ÇÜNKÜ:BULUTLARIN ARKASINDA KAYBOLAN AŞKI İÇİN AĞLAYAN BENİM
349 SEVEREK YAŞAMAK,HAYATTAKİ EN BÜYÜK MEYDAN OKUMADIR
350 bunca çilenin sonu değilmi bir avuç toprak olmak ama ölmekten yana korkum yok tek korkum unutulmak
|
|
|