Yalnız Mesajı Göster

Tam 509 Tane Güzel Söz !!

Eski 10-21-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Tam 509 Tane Güzel Söz !!

301Var olan her şeyin yok olandan gelmesi imkansızdır Size ne yapacağınızı söyleyebilirler, ama ne
düşüneceğinizi asla !

302Göz sevdiğini, gördüğünü yitirebilir Can gözüyse gördüğünü daima görür

303Yiğit dediğin, güreşte rakibini yenen kimse değildir; asil yiğit kızdığı zaman öfkesini yenen
kimsedir !

304Tenini besleyip geliştirmeye bakma, çünkü o sonunda toprağa verilecek bir kurbandır
Sen gönlünü beslemeye bak! Yücelere gidecek, şereflenecek odur

305Taşı delen suyun gücü değil damlaların sürekliliğidir

306insan sahte para yapar ama daha çok para sahte insan yapar

307Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın

308Her hatırlayış evvelinde unutmayı saklar bilir misin?Ve bilir misin ben seni bir dem olsun UNUTMADIM!(

309özünde soyluluk yoksa insanın taç da giyse soysuzdur !!!

310Soytarılık etmeden güldürebilmek seni ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşi içime süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu arasıra bilmiyorsun

311Bana dünümü geri getirin, ben size yarınlarımı vereyim

312Aşık Olmak Bana Okyanusları HatırlatırdıBenim Aşık Olmam,Benliğimin Beni Acıtan Bütün Sırlarını Bir okyanusta Eritmek Anlamına Gelirdi

313TANRININ BANA VERDIGI EN KUTSAL HEDIYE SEVGI DOLU BIR KALP;
YALNIZ, BUNUN BANA ACI VERECEGINI HIC HESABA KATMAMIS OLSA GEREK

314Sevmek bir bakıma zamanını vermektir, zaman aralarını doldurmak değil, sabahları birlikte uyanmaktır ve yelin sessizliğini gecenin gizemini bakışa bakışa duyumsamaktır sonra birbirinin damarlarında bir kavurgan kan gibi dolanmaktır

315yasamda savaşları her zaman güçlü olanlar kazanmaz eninde sonunda kazanan
kazanabilecegine inanandır

316EGER BİRGÜN BULUSACAĞIMIZ YERE GELEMEZSEM
DÜNYANIN BÜTÜN RENKLERİNDEN OLUŞAN BİR DEMET ÇİÇEK YAPTIR
ÇÜNKÜ BENİ SENDEN AYIRACAK OLAN TEK KUVVET ÖLÜM BENİ YAKALAMIŞ
DEMEKTİR

317Sevmek Seni Seviyorum Demek Değil Seni Seviyorum Derken Titremektir

318SENİBENİM KADAR SEVENLER SANA BENİM KADAR HASRET KALSIN!!!

319BIR DÜSMANI AFFETMEK,BIR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR

320ÖLÜMDEN DEĞİLDE ÖLÜMLERDEN KORKARIM,ÇÜNKÜ İLKİNDE BEN VARIM,İKİNCİSİNDE SEVDİKLERİM

321Bilir misin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere, hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense

322İNSANLAR AYA BENZER ÇÜNKÜ KİMSEYE GÖSTERMEDİKLERİ BİR KARANLIK YÜZLERİ DAHA VARDIR

323BUGÜN SENİN İÇİN BİR BAŞKASINI TERKEDEN YARIN BİR BAŞKASI İÇİN SENİ TERKEDER

324EĞER BİR FİKRE YETERİNCE BAĞLI KALIRSANIZ O FİKİR ARTIK SAYGIDEĞER HALE GELMİŞ DEMEKTİR

325AŞKA BURUN KIVRMAYIN O ÇÖL ORTASINDA YEMYEŞİL BİR BAHÇEDİR O BAHÇEYE LAYIK BİR BAHÇIVAN OLMAK İÇİN HER BİTKİNİN SÜREKLİ BAKIMA İHTİYACI OLDUĞUNU UNUTMAYIN
3 326İNSANLARI CAHİL VE APTAL OLDUKLARI ZAMANLARDA BİLE DİNLE ÇÜNKÜ HERKESİN YAŞANMIŞ BİR HAYAT HİKAYESİ VARDIR

327DÜNYADA BIRAKACAĞIN EN BÜYÜK MİRAS DÜRÜSTLÜKTÜR

328YELKENİNİ RÜZGARA GÖRE AYARLA ÇÜNKÜ HAYAT DENİZDE KARŞILAŞTIĞIN DALGALARLA DEĞİL GEMİYİ LİMANA YANAŞTIRIP YANAŞTIRAMADIĞINLA İLGİLENİR

329Bana hayatı 2 şey sevdirir;AŞK ve ÖZGÜRLÜK Aşkım için canımı bile veririmama özgürlüğüm için aşkımı da feda ederim!!

340sen giderken birlikte ağlamıştık şimdi yağmur yağıyorsa şehre bilki ben seni düşünüyorum yokluğunda gözyaşımı yağmurla paylaşıyorum yağmur sana yağıyor ben sana ağlıyorum (askerime)

341İnsan ya dosttur sana ya düşman;ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun ya da bir an olsun çıkmazsın akıldan

342Aşk dünyanın en tatlı mutluğuyla en derin acısından yaratılmıştır

343KİMSEYE GÖNLÜMÜ VERMEDiM içinde Seni GÖRÜRLER Diye KİMSENİN GÖNLÜNÜ almadım içinde SENİ GÖRÜRÜM Diye

344önümden gitme,seni izleyemeyebilirim Arkamdan da gelme,yol gösteremeyebilirim Yanımda yürü ve yalnızca dostum kal

345Bir gün cehennemde karşılaşırız seninle;sen kalp hırsızı olduğun için,ben tanrıyı bırakıp sana taptığım için

346 uzun ve sensiz bir geceden çıktımyorulmuş rüyalara astım resminiher sabah soyledim Günışiğin silemediği ismini

347SEVMEK BİR İHTİYAÇSA,SEVDİĞİNİ SÖYLEMEK NEDEN SUÇ OLSUN

348BİR GÜN YAĞMURA YAKALANIRSAN BENDEN KAÇTIĞIN GİBİ YAĞMURDANDA KAÇÇÜNKÜ:BULUTLARIN ARKASINDA KAYBOLAN AŞKI İÇİN AĞLAYAN BENİM

349SEVEREK YAŞAMAK,HAYATTAKİ EN BÜYÜK MEYDAN OKUMADIR

350bunca çilenin sonu değilmi bir avuç toprak olmak ama ölmekten yana korkum yok tek korkum unutulmak

Alıntı Yaparak Cevapla