Yalnız Mesajı Göster

Tam 509 Tane Güzel Söz !!

Eski 10-21-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Tam 509 Tane Güzel Söz !!

351Allahım beni öyle bir sonbahar ayazı öldür ki , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın

352Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım

353sensizliğin karanlık gibi çökeceği dünyamda bana aydınlığı unutturmayacak küçücük bir pencere bırak

354Ben ne Aşklar yaşadım ne vedalar ettim,ne kızgın çöllerinde yürüdüm aşkın,Senin kor dudakların vız gelir Güzelim

355Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır

356kula bela gelmez,Hak yazmadikca ;Hak bela vermez,kul azmadikca

357UZANIP TUTSAM ELİNİ SEVSEM YİNE HİÇ BİTMEYECEKMİŞCESİNE AMA RÜYA İMİŞ TOPRAK DEGİL AMA KADER SENİ BENDEN ALAN!

358Sen Beni,Benim Seni Sevdiğim Kadar Sevseydin;Benim Seni, Senin Beni Sevdiğin Kadar Sevdiğimi A N L A R D I N

359silgin kaleminden önce bitiyorsa yanlışların çok demektir

360İşte buna aşk denir be aslanım, buna zifiri karanlık denir Oğulları olur aşkın, kızları olur; karı, yağmuru, tipisi olur Çamuru bile olur; lakin, gövdeni güneşin altına yaydığın bahar günleri parmakla sayılıdır O parmakla sayılı anlar için, o birkaç yıl sonra zihninden fırlayıp fırlayıp tatlı bir yağmur olur

361Güneşi Kaybettin diye gözlerini kapatırsan yıldızlarıda kaybedersin beni kaybettiğin gibi

362çiçeklerin en güzeli gül,güllerin en güzeli sençiçeklerden gülü güllerden seni seviyorum

363aglama!gozlerıne yas degmesıngul!dudaklarından tebessum eksılmesınsev!kalbınden yerım sılınmesınunutma ,sen sadece benımsın(

364SENİ BU DUNYADA 10 KİŞİ SEVİYORSA BUNLARDAN BİRİ BENİM EĞER SENİ BU DUNYADA 5 KİŞİ SEVİYORSA YİNE BUNLARDAN BİRİ BENİM EĞER BU DÜNYADA SENİ 1 KİŞİ SEVİYORSA BU KESİN BENİM EĞER BU DÜNYADA SENİ KİMSE SEVMİYORSA BİLKİ BEN ÖLMÜŞÜM

365Seni sevmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden, en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey,ama artık ben şarkı dinlemek değil,şarkı söylemek istiyorum

366BENİ BİRBEN TANIRIM,BİRDE BENİ YARATAN BANA BİR BEN LAZIMIM; BİRDE BENİ ANLAYANBENİ ANLIYORMUSUN

367Seni Sevdiğimi DüşüNdükçe Ölmeyi Diliyorum Tanrıdan Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Çıkarıyor Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Söker Ayaklarımla Çiğnerdim Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Söküp Çiğneye Bilmek Yapabildiğim Tek Şey SeNi SeVeBiLMeK

368O GÜN BU GÜNÜ BİLSEYDİM, BU GÜN O GÜNÜ YAŞAMAK İSTEMEZDİM

369ÜÇ HARFİ YAN YANA GETİRMİŞLER GENÇLERİN BAŞINA DERT ETMİŞLER (AŞK)

370Konuşmasını biliyorsan konuş, ilham alsınlar Konuşmasını bilmiyorsan sus adam sansınlar

371DENENDİKTEN SONRA DOST EDİNDİKLERİNİ BAĞRINA BAS AMA HER İLK TANIŞTIĞINLA DOST OLMA

372son bulduğu yerde sevgiler, acılar başlar hüzünlerne kadar çok sevmişse insan, o kadar acı çeker

373BEN SOSYETENIN SUSLU TASLARI UZERINDE DANS ETMESINI BILMEM AMA YARALI YUREGIMLE DELIKANLI GIBI SEVMESINI BILIRIM

374dünya 3 günlüktürDün, bugün ve yarın dün gecti, yarının geleceği belli değil, öyleyse bugunun kıymetini bil

375Yaşamak için bir sebep demiştiDeniz demiştimÖldü demiştiBense maviliği kastetmiştim

376BiR CoCuK GüLüSüNDe, RüZGaRıN eN CaPKıN ÖPüSüNDe, yaGMuRuN HeR SaCıNa DüSüSüNDe BeNi HaTıRLa

377ZORU BAŞARIRIM!İMKANSIZ BİRAZ ZAMANIMI ALIR

378Dün gecti, bügunu düşünüyorum, yarın var? mı?Genclıgıne güvenme ölenler hep ihtiyar mı?

379Onun unutamadığın hayali, sigarandan derin bir nefes çekmişcesine dolar içine SEVMEK ne imiş bir gün anlarsın

380Şaşırtmıyor dostun kahpeliği Elimi sıkarken sırtıma sapladığı bıçak

381 Kaybolan ümitlere bağlanmamalısın Doğacak ümitleri henüz kaybetmedik ki

382Dün akşam yine seni düşündüm birşey tıkandı boğazıma ağlayamadım ölümmü yoksa sensizlikmi korkuttu ayırt edemedim çünkü farkı yoktu "ÖLÜM SENSİZLİKSE SENSİZLİK ZATEN ÖLÜMDÜ

383Sen hiç; bugulanmis cama seni seviyorum yazip harflerin arasindan disariyi seyrederek kar tanelerine sevdiginin hayallerinin suslettin mi

384Acımak sevgi değildir,üstünlüğün kabulüdür Hoşgörü sevgi değidir, istemediğine katlanmaktır Bağımlılık sevgi değildir, gereksinimin karşılanmasıdır Sevgi değer vermesini bilmektir Sevgi yaşama hakkını kabul etmektir Sevgi varolmaktan kıvanç duymaktır Sevgi eşitliğin duyumsanmasıdır

385ISSIZ BİR KALDIRIM TAŞI OLSAM VEYA GERİ ALAMAYACAGIM TEK BİR NEFES OLSAM YADA GÖZLERİNDE BİR DAMLA YAŞ BENİ SİLER GECERMİYDİN YOKSA SENİ SEVİYORUM DEYİP BENİ AFFEDERMİYDİN

386ASKI ARAMAKLA BULAMASSIN FAKAT O SENI BULDUĞUN DA
ISE KACACIP SAKLANAMASSINBU HUYUNDAN DOLAYI ASKI KIM ANLADIKİ SEN ANLAYAMASSIN

387gülü öylesine sevmelisin ki; soranlara dikeni yok diyebilmelisin

388KISA BİR ÖYKÜDÜR HAYAT UĞRUNA UPUZUN ACILAR ÇEKTİĞİMİZ KISA BİR TÜRKÜDÜR BİR KEZ DAHA SÖYLEMEK İÇİN DELİRDİĞİMİZ!

389Keşke dağlarda gelincik olsaydım da, okşamasını bilen avuçlarının için de solsaydım

390HAYATTA EN ACI ŞEY MERHABA DİYEREK BİRLEŞEN ELLERİN ELVEDA DİYEREK AYRILMASIDIR

391EĞER FARKEDERSEN BU YAZIYI FARKETMEN YA DA FARKETMEMEN HİÇ FARKETMEZ SEN EN İYİSİ BU YAZIYI FARKETME TATLIM

392bazen sert bir rüzgar esebiliro zaman boynunu eğmekten utanmaYeniden başını kaldıracağını yalnızca rüzgarın geçmesini beklediğini düşün

393BİLİYORSUN BEN SANA DEĞİL BANA DENİZLERİN SONU KADAR UZAK OLAN O PARLAK VE ULAŞILASI ZOR OLAN GÖZLERİNE AŞIĞIM

394Bir aşkı paylaşmak için çok geç,bir paylaşıma aşık olmak içinse erkenBir sevda yerimden vurdu zamanŞimdi sana söylenecek tek bir cümle;bende sana yetecek kadar ben kalmadı

395HER RÜZGARLA SALLANIRSAN OTLAR GİBİ,DAĞLAR KADAR OLSANDA BİR OTA DEĞMEZSİN

396İnsanlar gülümseyerek mutsuzluklarını hem gizlemesini hemde biraz yenmesini öğrenirler!

AYRILIKTA SEVDAYA DAHİL,ÇÜNKÜ AYRILANLAR HALAAA SEVDALI

397Gözlerdeki gözyaşı olmasaydı kalpte gökkuşağı çıkmazdı

398RÜZGARIN KEMANINI ÇALDIĞI VE DAMLALARIN CAMA VURDUĞU SOĞUK BİR YATAĞINIZA UZANIP HAYALİNİ KURUP KEŞKE DEDİĞİNİZ TÜM GÜZELLİKLER SİZLERİN OLSUN)) (Pın@r)

399BİR GÜN BENDEN AYRILIRSAN, BENDE SENİNLE GELEBİLİRMİYİM

400Bir yudum zehir olsan, biran bile düşünmeden seni içerdim, sırf seninle bir olmak ve seni içimde hissetmek için

Alıntı Yaparak Cevapla