Yalnız Mesajı Göster

Tam 509 Tane Güzel Söz !!

Eski 10-21-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

Tam 509 Tane Güzel Söz !!

401Agladiginda gözlerinden akan yas olmak isterdim,yanaklarını öpmek için Güneş her sabah doğuyor ben ise sensiz hergün biraz daha batıyorum

402Ben alışılmış şeyler sevmem, bilirsin Yaşamaksa dilediğim gibi yaşamalıyım Sevmekse gönlümce sevmeliyim Kendi ellerimle yazmalıyım alınyazımı Ölmekse istediğim anda ölmeliyim!

403sevgilim bilki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, nede yıldızlı akşamları! özlemin bir nehir olmuş YARAR GİDER İÇİMDEKİ DAĞLARI!

404Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sözü duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun Ne de duyabiliyorsun

405ELLERİNİ ÇEKME ELLERİMDEN, SENİNLE ÇOĞALIYOR MUTLULUĞUM! PIRILTILAR EKSİLMESİN GÖZLERİNDEN, YAŞADIĞIMI SENİNLE ANLIYORUM!

406AŞKIMIZ İKİ GÖZLÜKLÜNÜN ÖPÜŞME ÇABASIYDI GÖZLÜKLERİ ÇIKARTMAK HİÇ AKLIMIZA GELMEDİ!!

407KAĞITTAN DAĞLAR YAPTIM, MÜREKKEPTEN DENİZLER YAPTIM, HER YERE ADINI YAZDIM HER YERE ADINI YAZINCA SENİ SEVDİĞİMİ SANDIN BEN SENİ SEVMEDİM, SANA TAPTIM

408SeNi SeViYoRuM KeLiMeSiNi SaNa ßeNDeN ßa$Ka KiMSe DeMeSiN YaLNıZ ßaNa SaKLa DuDaKLaRıNı SeNi ßeNDeN ßa$Ka KiMSe öPMeSiN Ne oLuR HeR SeVeN SeViLSe SaNKi ßu DüNYaDa a$KTaN GüZeL Ne VaRKi GeL KoLLaRımA öYLe SaRıLKi KiMSeNiN ÇöZMeYe GüCü YeTMeSiN!!!

409GÜLÜN DİKENLİ OLDUĞUNDAN ŞİKAYET EDECEĞİNE;DİKENLER İÇİNDE BİR GÜL YARATILDIĞINI GÖRÜP,DÜŞÜNÜP,ŞÜKRETMELİYİZ

410Bir kızın en güzel çeyizi,öpülmemiş dudakları ve çalınmamış kalbidir

411keşke benim kalbimle sevebilsen seni belki anlarsın içimdeki seni ve beni

412neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak,dokunmak istedikçe uzaklaşmak,düşündükçe unutmak,Neden bu kadar zor seni sevdiği halde söyleyememek, hep bir şeyler gizlemek,sana sahip olacağım yerde seni KAYBETMEK

413bir gün kırlarda gezerken eline bir papatya al ve seviyor sevmiyor yapmaya başlaseviyor çıkarsa inan ama sevmiyor çıkarsa inanma çünkü o sadece bir PAPATYA

414Karamsar olmak zor değil, zor olan çılgın bir fırtınadan sonra gökkuşağı gibi gülümseyebilmektir

415Her limana uğra ama; Demir atma

416Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hakedemeyecegi kadar özelsin!

417Beraber Ağlamaktaki tatlılık kadar hiç birşey kalpleri birbirine bağlamaz

418mecalsiz kollarıma istiyorum kucaklamak o sonsuz maviliği gönlümü yelken yapacağım nefesimi rüzgar martıların kanatlarına asacağım yalnızlığımı onlarla çırpınıp dağılsın diye ıslık calacağım rüzgarın çığlığına eş

419HERŞEY AKIP GİDİYOR,İNSAN AYNI SUDA İKİ KEZ YIKANAMIYOR

420HAYATIN EN GUZEL ANI HERŞEYDEN VAZGEÇTİĞİNİZ ZAMAN SİZİ HAYATA BAĞLIYAN BİRİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ANDIR

421Dün yine yıldızlarda seni aradım Ama hiç biri senin olacak kadar parlak değildiSenin güzelliğini hiçbirinde bulamadımAy ışığında seni aradım göremedimOysa her baktığım yerde sen vardın Gözlerimi kapattım, seni düşündüm seninle oldum Beni hissettinmi sevgilim
Seni bütün kalbimle seViyorum

422insanin hayatından daha değerli birşeyi yoksa,hayatının da değeri yoktur

423Kadın dediğin İSTANBUL gibi olmalı Fethi zor Fatihi bir tane olmalı eheh

424Gözyaşım utangaç boynunun inciden kolyesi olsun,,Her damla vefasız teninde bir veda busesi olsun,,İsterim sen de ben gibi yan ömrüne hep ağla,,Hep ağla,,Bu benden son dua, bu benden ayrılık hediyesi olsun

425Aramasın onu gözler O şimdi asker

426O kadar öfke doluyumki sana anlatamamSeni bin parçaya bölsemde hırsımı alamamYa seveceksin yada sevmeyeceksinAma şunu unutma asla seveni üzmeyeceksin

427Her Delikanlının Bir Kız Arkadaşı Olur Ama ;Her Kızın Bir Delikanlı Arkadaşı Olmaz !!!

428ASK, Sevgilinin çarpık bacaklarını düz görme enayiligidir

429insanin hayatından daha değerli birşeyi yoksa,hayatının da değeri yoktur

430iki gönül bir olunca samanlıgı polis basar)

431Yaşam bir satranç oyunu ise , oyundan sonta Şah'ta Piyon'da hep aynı kutuya konuyor ise , nedir bu büyüklük sevdası ?

432 GİTME BİRAZ DAHA KAL YANIMDA SENİ DOYASIYA SEYRETMEK İSTİYORUM ÇAPKIN TEBESSÜMÜN OLSUN DUDAKLARINDA O HALİNLE BENDE KAL İSTİYORUM"

433Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!

434Hayat yolunda çıplak ayak yürüme hayal kırıkları ayağına batabilir

435Haysiyetli bir adam deli gibi aşık olabilir ama,ahmak gibi aşık olması caiz değildir

436Eğer çaresizseniz, bilin ki çare sizsiniz!

437Gizlilikte bir haktır Yaşamak gibi; korumazsan kaybedersin!

438En kuvvetli gölge, nerde en çok ışık varsa ordadır

439Bu yazıyı farkettiğinizde, farketmenizle farketmemenizin bişey farketmediğini farkedeceksiniz!

440Aşk bir tiyatroya benzer, en zor rolü bana verdiler! Önce sev, sonra unut dediler

450Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim!

Alıntı Yaparak Cevapla