10-21-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tam 509 Tane Güzel Söz !!
401 Agladiginda gözlerinden akan yas olmak isterdim,yanaklarını öpmek için Güneş her sabah doğuyor ben ise sensiz hergün biraz daha batıyorum
402 Ben alışılmış şeyler sevmem, bilirsin Yaşamaksa dilediğim gibi yaşamalıyım Sevmekse gönlümce sevmeliyim Kendi ellerimle yazmalıyım alınyazımı Ölmekse istediğim anda ölmeliyim  !
403 sevgilim bilki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, nede yıldızlı akşamları!  özlemin bir nehir olmuş YARAR GİDER İÇİMDEKİ DAĞLARI! 
404 Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sözü duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun Ne de duyabiliyorsun 
405 ELLERİNİ ÇEKME ELLERİMDEN, SENİNLE ÇOĞALIYOR MUTLULUĞUM! PIRILTILAR EKSİLMESİN GÖZLERİNDEN, YAŞADIĞIMI SENİNLE ANLIYORUM!
406 AŞKIMIZ İKİ GÖZLÜKLÜNÜN ÖPÜŞME ÇABASIYDI GÖZLÜKLERİ ÇIKARTMAK HİÇ AKLIMIZA GELMEDİ!!
407 KAĞITTAN DAĞLAR YAPTIM, MÜREKKEPTEN DENİZLER YAPTIM, HER YERE ADINI YAZDIM HER YERE ADINI YAZINCA SENİ SEVDİĞİMİ SANDIN BEN SENİ SEVMEDİM, SANA TAPTIM
408 SeNi SeViYoRuM KeLiMeSiNi SaNa ßeNDeN ßa$Ka KiMSe DeMeSiN YaLNıZ ßaNa SaKLa DuDaKLaRıNı SeNi ßeNDeN ßa$Ka KiMSe öPMeSiN Ne oLuR HeR SeVeN SeViLSe SaNKi ßu DüNYaDa a$KTaN GüZeL Ne VaRKi GeL KoLLaRımA öYLe SaRıLKi KiMSeNiN ÇöZMeYe GüCü YeTMeSiN!!! 
409 GÜLÜN DİKENLİ OLDUĞUNDAN ŞİKAYET EDECEĞİNE;DİKENLER İÇİNDE BİR GÜL YARATILDIĞINI GÖRÜP,DÜŞÜNÜP,ŞÜKRETMELİYİZ
410 Bir kızın en güzel çeyizi,öpülmemiş dudakları ve çalınmamış kalbidir
411 keşke benim kalbimle sevebilsen seni belki anlarsın içimdeki seni ve beni 
412 neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak,dokunmak istedikçe uzaklaşmak,düşündükçe unutmak,Neden bu kadar zor seni sevdiği halde söyleyememek, hep bir şeyler gizlemek,sana sahip olacağım yerde seni KAYBETMEK
413 bir gün kırlarda gezerken eline bir papatya al ve seviyor sevmiyor yapmaya başla seviyor çıkarsa inan ama sevmiyor çıkarsa inanma çünkü o sadece bir PAPATYA
414 Karamsar olmak zor değil, zor olan çılgın bir fırtınadan sonra gökkuşağı gibi gülümseyebilmektir
415 Her limana uğra ama; Demir atma
416 Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hakedemeyecegi kadar özelsin!
417 Beraber Ağlamaktaki tatlılık kadar hiç birşey kalpleri birbirine bağlamaz
418 mecalsiz kollarıma istiyorum kucaklamak o sonsuz maviliği gönlümü yelken yapacağım nefesimi rüzgar martıların kanatlarına asacağım yalnızlığımı onlarla çırpınıp dağılsın diye ıslık calacağım rüzgarın çığlığına eş  
419 HERŞEY AKIP GİDİYOR,İNSAN AYNI SUDA İKİ KEZ YIKANAMIYOR
420 HAYATIN EN GUZEL ANI HERŞEYDEN VAZGEÇTİĞİNİZ ZAMAN SİZİ HAYATA BAĞLIYAN BİRİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ANDIR 
421 Dün yine yıldızlarda seni aradım Ama hiç biri senin olacak kadar parlak değildi Senin güzelliğini hiçbirinde bulamadım Ay ışığında seni aradım göremedim Oysa her baktığım yerde sen vardın Gözlerimi kapattım, seni düşündüm seninle oldum Beni hissettinmi sevgilim   
Seni bütün kalbimle seViyorum
422 insanin hayatından daha değerli birşeyi yoksa,hayatının da değeri yoktur
423 Kadın dediğin İSTANBUL gibi olmalı Fethi zor Fatihi bir tane olmalı eheh
424 Gözyaşım utangaç boynunun inciden kolyesi olsun,,Her damla vefasız teninde bir veda busesi olsun,,İsterim sen de ben gibi yan ömrüne hep ağla,,Hep ağla,,Bu benden son dua, bu benden ayrılık hediyesi olsun 
425 Aramasın onu gözler O şimdi asker
426 O kadar öfke doluyumki sana anlatamam Seni bin parçaya bölsemde hırsımı alamam Ya seveceksin yada sevmeyeceksin Ama şunu unutma asla seveni üzmeyeceksin
427 Her Delikanlının Bir Kız Arkadaşı Olur Ama ;Her Kızın Bir Delikanlı Arkadaşı Olmaz !!!
428 ASK, Sevgilinin çarpık bacaklarını düz görme enayiligidir 
429 insanin hayatından daha değerli birşeyi yoksa,hayatının da değeri yoktur
430 iki gönül bir olunca samanlıgı polis basar)
431 Yaşam bir satranç oyunu ise , oyundan sonta Şah'ta Piyon'da hep aynı kutuya konuyor ise , nedir bu büyüklük sevdası ?   
432 GİTME BİRAZ DAHA KAL YANIMDA SENİ DOYASIYA SEYRETMEK İSTİYORUM ÇAPKIN TEBESSÜMÜN OLSUN DUDAKLARINDA O HALİNLE BENDE KAL İSTİYORUM"
433 Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!
434 Hayat yolunda çıplak ayak yürüme hayal kırıkları ayağına batabilir
435 Haysiyetli bir adam deli gibi aşık olabilir ama,ahmak gibi aşık olması caiz değildir
436 Eğer çaresizseniz, bilin ki çare sizsiniz!
437 Gizlilikte bir haktır Yaşamak gibi; korumazsan kaybedersin!
438 En kuvvetli gölge, nerde en çok ışık varsa ordadır
439 Bu yazıyı farkettiğinizde, farketmenizle farketmemenizin bişey farketmediğini farkedeceksiniz!
440 Aşk bir tiyatroya benzer, en zor rolü bana verdiler! Önce sev, sonra unut dediler  
450 Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim!
|
|
|
|