10-21-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tam 509 Tane Güzel Söz !!
451 Sen sensizliğin acısını nereden bileceksin sen hiç sensiz kalmadın ki!
452 BİRGÜN BİR RÜZGAR ESERSE ORALARA SANA OLAN SEVGİMİ FISILDARSA KULAĞINA UNUTMA SENDE O RÜZGARLA BANA BİR TUTAM SEVGİ YOLLA
453 SEN ÇATLAYAN DUDAKLARIMA BİR DAMLA SU İÇİMDEKİ YAŞAMA TUTKUSU AVUÇLARIMA DÜŞEN KARTANESİ, SEN! SEVGİLİM, SEVDİĞİM, TAPTIĞIM, HERŞEYİMSİN     
454 SENİ NE KADAR SEVDİĞİMİ BİLMEK İSTERSEN GÖKYÜZÜNDEN DÜŞENYAĞMUR DAMLACIKLARINI TEK TEK TUTMAYA ÇALIŞ TUTAMADIĞIN HER DAMLA SENİ SEVDİĞİMİN İSPATIDIR
455 Seni unutmayı düşündüm bu gece Bir sigaranın üstüne adını yazdim Sigara bittiğinde unutacaktım seni Duman duman atacaktım,seni içimden Rüzgar savuracaktı, kullerini fakat  Seni unutmayı düşünürken Nerden bilebilirdim ki Seni her nefeste içime çektiğimi!
456 BIRAKIP GİTTİN BENİ SENİ UNUTTUM SANMA ZAMAN ALIŞMAYI ÖĞRETİR BELKİ AMA UNUTMAYI ASLA! 
457 Ne seni unutacak kadar zaman geçecek Nede geçen zamanseni unutmaya yetecek Bırakıp gitsemde unuturum sanma Zaman alışmayı öğretir UNUTMAYI ASLA
458 Ben birine Tesadüfen Rastladım Bakışları Beni Çok Etkiledi,Duygusal Yaklaştım Kabul Etmedi, Dostluğumu Sundum Reddetti; Ben Onun Mağrur Edasını Sevdim  
459 beni bu evde,bu mahalede,bu sokakta,bu sehirde ve bu dünyada göremezsen eyer ey sevdiyim, bilki ben senin gözlerinin daldigi yerdeyim
460 w!japa u!wah wnjoh!nas (baş aşşagı okuyun)
|
|
|