|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tam 509 Tane Güzel Söz !!
461 MUTLULUGUNGÖKYÜZÜNDEN DÖKÜLEN BAHAR YAGMURLARI KADAR BOL OLSUN GÖZLERİNDEKİ MUTLULUK İSE:MUTLULUGU ARAYANLIRIN"UMUT" IŞIGI OLSUN
yagmuru özleyentopraklar gibi, rüzgarı bekleyen yapraklar gibi,sevgiye susamış dudaklar gibi delicesine özledim seni 
462 AKLIMDA OLDUĞUNUN YARISI KADAR YANIMDA OLSAYDIN HİÇ SENSİZ KALMAZDIM
463 HERKESi BiR ZAMAN iCiN ALDATABiLiRSiN, BAZI iNSANLARI HER ZAMAN ALDATABiLiRSiN AMA HERKESi HER ZAMAN ALDATAMAZSIN  
464 Gözlerim yasli,icimde bir sizi,yarim benden ayri,kapim kapali anahtari sakli, biri yarimde digeri paspasin altinda  
465 Aşk, onu ne kadar sevdigini anlatabilse, onu her gördüğünde karşısında hiçbirşey hissetmeyen salağı oynamayacak belki  
467 o eski sevdalar bitti demeyin aşk çöllerde kaldı deyip geçmeyin halimi görmeden kararvermeyin yirminci asrın mecnunuyum ben
468 kapattım kalbimi senden başkasına benim için birtek sen varsın kim ne derse desin aldırmam yanımda hep sen sen olacaksın
469 Sevmeden sevilmeden bu hayat yasanmazki,kalplerdeki heyecan sebepsiz baslamazki, sen olmassa,yanimda avutamam kendimi,dört kitaba dil olsam anlatamam derdimi  
470 BANA BIR SARKI SÖYLE ICINDE HUZUN OLSUN BASINA KUSLAR KONSUN SONUNDA GURBET OLSUN YARE DOYMAMAK OLSUN BANA BIR SARKI SÖYLE
471 NiYETiM ACiZANE-i TACİZ ETMEK DEGiL BiLAKİS EFKAR-I UMUMUDE NACiZANE BiR ASK TEKLiFiDiR VERECEGiNiZ HER MÜSPET CEVAP HARABE-i YÜREGiMiN DERMANI OLACAKTIR
481 Gayem Zatıalinizi Taciz Etmek Değil, Efkarı Umumiyede Muhabbet Kurmaktır Cevabı Musbetiniz Kalbi Hazalimi Tamiri Temin Edeceginden Desti Muhabbetinize Talibim
482 @)-,-'-,- ASKIM -,-'-,-(@@)-,-'-,- RUHUM -,-'-,-(@@)-,-'-,- BiRTANEM -,-'-,-(@@)-,-'-,- SENi -,-'-,-(@@)-,-'-,- SEVIYORUM
483 HANİ SÖZLER VARDIR GÖZLERİ AĞLATIR HANİ GÖZLER VARDIR SÖZLERİ ANLATIR HANİ ANILAR VARDIR DEĞERİ GEÇ ANLAŞILIR BİRDE AŞK VARDIR O DA SENİ ANLATIR  
484 Hayatta kimse için ağlanmaz! Zaten ağlanmaya değer insan ağlatmaz! Eğer bir gün ağlarsan, başını dik tut ki göz yaşların ağladığın insan kadar alçalmasın  
485 senin gözyaşın olmak isterdim!gözlerinde doğup,yanaklarında yaşayıp,dudaklarında ölmek için!
486 sen ne bir gül ne bir buse ne de bir gelinciksin sen erişilemeyecek kadar yüksek bir dağın koparılamayan kırçiçeğisin bebeğim
487 Ben seni hiç sevmedim ki okulda bana ısmarladığın tostu sevdim ketçapı sevdim kolamın son fırtını sevdim Ben seni hiç sevmedim ki kantinciyi sevdim Eceviti bile senden çok sevdim
488 Bayley's kadar tatlı,Tequila kadar çarpıcı, kanyak kadar sıcak, şampanya kadar özel, kokteyl kadar karmaşıksın  seni seviyorum
489 BENKİ ASİ SÖZ DİNLEMEZ,HAKSIZLIĞA BOYUN EĞMEZ SENİN İÇİN HEMDE KAÇ KEZ,YAŞLAR DÖKTÜM İNANMADIN     
499 KOLLARINLA BENİ SARMALAYAN SEN OL DAKİKALARCA,SEN BİR BENİM OL,BİR BENİ SEVEN,SEN BİR BEN OL,İÇİMDE BENİMLE BÜYÜYEN
500 SON DEFA ESMEDEN DENİZLERİME EY! DELİ FIRTINA BAĞRIMI YAKMA NEREYE GİDERSEN BENİDE GÖTÜR BU SAHİLDE BENİ YALNIZ BIRAKMA
--->: Tam 509 Tane Güzel Söz !! frmacil sayfa 2iki --->: Tam 509 Tane Güzel Söz !!
|