Yalnız Mesajı Göster

Tam 509 Tane Güzel Söz !!

Eski 10-21-2012   #12
Prof. Dr. Sinsi

Tam 509 Tane Güzel Söz !!

501düşmezse düşmesin yakamızdan ölüm bizimde dünyamıza sabah olacak gülüm o güzel gülüşüne bir kurşun sıksada ölüm unutma umuda kurşun işlemez gülüm

502sensiz kaldığımda etraf sanki bir çöl nereye gitsem yoksun bulamıyorum hiçbişey yokne senden bi hatıra ne başka şeyhaykırıyorum ama sadece ben duyuyorum

503beyaz bir incisin sen ,bilmem ne cicisin sen,sana canım diyemem,canımın içisin sen

504SEN GÖZLERİMDE BİR RENK,KULAKLARIMDA BİR SES,VE İÇİMDE BİR NEFES OLARAK KALACAKSIN

505SENİ O KADAR ÇOK SEVECEĞİMKİ BENSİZ GÜNLERİNİ YOK SAYACAKSIN SENİ SEVDİĞİMİ HİÇ SÖYLEMEYECEĞİM GÖZLERİME BAKIP ANLAYACAKSIN

506BİLİYORDUM SENİ SEVİYORUM DERKEN YENİ BİR ALFABE KEŞFETTİĞİMİ,KİMSENİN OKUMA YAZMA BİLMEDİĞİ BİR KENTTE

507KİMSİN SEN?YAŞAMAK İSTEYİPDE YAŞAYAMADIĞIM UMUTLARIMSINFARKINDA OLMADAN YILLARDIR BEKLEDİĞİMSİN BELKİDEKİMSİN SEN?SEN BENİM SEVDİĞİMSİN SEVDİĞİMİ SÖYLEYEBİLDİĞİMSİN

508DENİZ DALGASIZ OLMAZ GÖNÜL SEVDASIZ OLMAZ YARİ GÜZEL OLANIN BAŞI BELASIZ OLMAZ

509DOST BAZEN MİNİK BİR KUŞBAZEN VAR OLMAYAN SEVGİLİ,KİMİ ZAMAN SAKSIDA BİR ÇİÇEKTİR, AMA ASIL DOST SENİ SENDEN ÇOK SEVENDİR

Alıntı Yaparak Cevapla