10-21-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayata Dair Güzel Sözler
Sevdim oda Sevdi Ben Daha çok Sevdim O sevmeye Devam etti
Ben Ölümüne Sevdim O sevmekten Vazgeçti
Hayat zorlu yollardan ibarettir hiç beklenmediğin anda en degerli varlığını alır ve kaybolur SEN İSTEMESENDE
Her Gün Kendime Yeni Bir Beyaz Sayfa Açıyorum Anladım Ki Sayfa Siyah Dahi Olsa İmzayı Atan Kalemin Rengidir "İnsanın Kendisi"
-----------------
Sebepsiz yere ağlamak istedin mi hiç Ağlarken boğazına bi düğüm saplandımı Yanağından süzülüp yüreğine düşen her damlada SENİ SEVİYORUM diye haykırmak geldimi içinden sevdiğine Şimdi de ağlıyorum SEVDİĞİM ama sana değil bir kalemde sildiğin AŞKIMIZA ağlıyorum SENİ SEVDİĞİM için özür dilerim 
---------------
Yüreğinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse alamasın gözlerin hep gülsün mutluluğu sende arasınlar  ama yüreğini öyle bir saklaki gerçekten hakeden bulsun    
-------------------------
Dostlar deryaların derinliklerinde yatan midyelerin gönlündeki incilere benzer onlar kadar ulaşılmaz ve degerlidirler 
------------------
Kurşun sesi kadar hızlıdır yaşamak,ama zordur kurşunu havada dostu yürekte tutmak,alışık olsada yürek ayrılıklara yoktur kitabımızda dostu unutmakkkk
Kaplumbağaya dikkat et, ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerleyebiliyor  
James B CONONT
Sevmenin erdemi, aşkın görkemi, mutluluğun gözleri ve seni özlemenin hazzını yaşattın sevgili, Yolun açık olsun 
-------------
Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın
------------
Herşeye karşın herkes sevdiğini öldürür Kimi bunu sert bakışıyla yapar, kimi de yüze gülen bir sözcükle, korkak kişi bunu bir öpücükle, cesur adam bir kılıçla 
-----------
Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene , hiç kimse yardım etmez
------------------
Demir tava gelir kömür biter, akıl başa gelir ömür biter  
--------------
Bana aşkların en büyügünü yaşatıp Dertlerinle derdime dert katıp Beni bu dünyada yanlızlığa satıp Terkedip gittin beni sahte aşık
|
|
|
|