Yalnız Mesajı Göster

Sevgiliye Birkaç Güzel Söz

Eski 10-21-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliye Birkaç Güzel Söz

Eser Rüzgar Deli Deli Başımda Kavak yelleri, Bir Seni Sevdim Deli Gibi, Bir Senin için Sevdim Hayatı Seni Sevdiğim Gibi Hayatım Benim

Her Bakışında içim Titrer, Her içim Titrediğinde Sana yeniden Aşık Olurum, Cennet Gözlüm benim ben Sensiz Neylerim?

Dünyada'ki Bütün Güzellikleri Toplasanda Gözlerin Kadar Güzel Olamaz bebeğim, Cenet Gözlü Sevgilim

Yollarında Gölge, Nefesinde Nefes, Hayatında Hayat Olmak için Geldim Sana Biriciğim

Bir Aşk Bestesi Oldun, Dinlediğim En Güzel Melodi Sensin, Senin için Bütün Sözlerim, Sen Benimsin ve Sen Bu Fani Hayatta Tek Sevdiğimsin Helalimsin Sevgilim

Bir Dünya Kurdum Garip Gönlüme içinde Bir Sne Varsın, Bir Yol Çizdim Kendime Ölümüne Seninle Sürücek Ölene Kadar Seninle Gidicek Bebeğim

ALLAH'ımdan Dileğimsin, Sen Bu hayatın Birtanesi'sin, Sen Tek Sevdiğimsin Hayatımdaki En Güzel Şeysin Sen BenimSin iLLede Sen Sen Sen'sin!!!

Canım Bedenimden Ne Zaman Çıkarsa Ozaman Bende Senin hayatından Çıkarım, Ne Zaman Nefes Alamazsam Ozaman Benim için gerçek Aşk Bitmiş Olur Bebeğim

üzülen ben olurum sen gül yeterki, dert çeken ben olurum sen mutlu ol yeterki, acıyı ben çekerim sen benim için yaşa yeterki sevgilim

Alıntı Yaparak Cevapla