Yalnız Mesajı Göster

İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)

Eski 10-21-2012   #11
Prof. Dr. Sinsi

İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)

ingilizce nickler ingilizce msn nickleri

ingizlice Msn Nickleri : your my wonderful angel

Türkçe Anlamı : Sen Benim Biricik Meleğimsin

ingizlice Msn Nickleri : my love is going forever

Türkçe Anlamı : Aşkımız 1 ömür Boyu Sürücek

ingizlice Msn Nickleri : my heart hits with you

Türkçe Anlamı : Seninle Atıyor Bu Kalp

ingizlice Msn Nickleri : the way you died i learnt how to love

Türkçe Anlamı : Seni Olduğun Gibi Sevmeyi öğrendim

ingizlice Msn Nickleri : I'm just a girl with a crush on you

Türkçe Anlamı : ben sadece sana aptalca bir aşkla bağlı bir kızım

ingizlice Msn Nickleri : YOUR MY FIST AND LAST LOVE

Türkçe Anlamı : Sen iLk ve Son Aşkımsın

ingizlice Msn Nickleri : You see that shackle? I'm Your sLavee!

Türkçe Anlamı : Kelepcelerı Goruyormusun ? Ben senın KöLenim

ingizlice Msn Nickleri : Love me,cause inside I'm slowly dying call me, don't you know that my heart is crying?

Türkçe Anlamı : Sev beni,çünkü içten içe yavaşça ölüyorum Seslen bana,kalbimin ağladığını bilmiyor musun?

ingizlice Msn Nickleri : YOUR THE BEST PERSON IN THE WORLD

Türkçe Anlamı : Sen Dünyanın EN Güzel insanısın

ingizlice Msn Nickleri : If you show Me reaL Love baby i'll show you mine

Türkçe Anlamı : bebeim eğer bana gercek askını gosterırsen bende sana benımkını gosterırım

ingizlice Msn Nickleri : Look into my eyes, you will find sadness and loneliness Just look inside my soul, i'm feeling so empty, empty

Türkçe Anlamı : Gözlerime bak,yalnızlığı ve üzüntüyü bulacaksın Sadece ruhumun içine bak, çok boş hissediyorum,boş

ingizlice Msn Nickleri : your more buitiful than every one else and more eye catching

Türkçe Anlamı : Herkezden Daha Güzelsin ve daha Çekicisin

ingizlice Msn Nickleri : I've become so numb , i cant feeL you theree

Türkçe Anlamı : Çok hissizleştim , senin burda olduğunu biLe hissedemiyorum!

ingizlice Msn Nickleri : Baby Everytime you touch me I become a hero I'll make you safe No matter where you are And bring you

Türkçe Anlamı : bebeğim bana her dokunduğunda bir kahraman olurum seni koruyacağım nerede olduğun önemli değil seni getireceğim

ingizlice Msn Nickleri : your my beatiful baBy

Türkçe Anlamı : Sen Benim Çok Sevdiğim Aşkımsın bebeğim

ingizlice Msn Nickleri : Do you ever wanna run away? Do you locked yourself in your room , with the radio on turned up so loudNo one hears your screaming

Türkçe Anlamı : Hic uzaklara kacmak istedinmi? kendını hıc odana kitledinmiradyonun kısık sesını arttırarakHıc kımse duymaz senın çığlıklarını

ingizlice Msn Nickleri : my eyers allways on you love

Türkçe Anlamı : gözlerim sende kaldı aşkım

ingizlice Msn Nickleri : oh tonight you killed me with your smile so beautiful and wild so beautiful

Türkçe Anlamı : bu gece gülüşünle beni öldürdün öylesine güzel ve vahşiceki öylesine güzel

ingizlice Msn Nickleri : i die with out you

Türkçe Anlamı : Sensizlik Beni öldürüyor

ingizlice Msn Nickleri : I know, the past will catch you up as you run faster

Türkçe Anlamı : bilirim ne kadar hızlı koşarsan koş geçmiş seni yakalayacak

ingizlice Msn Nickleri : All the souls that would die just to feel alive But I'll never let you go If you promised not to fade away

Türkçe Anlamı : Tüm ruhlar ölebilr,sadece canlı hissedenler Ama asla gitmene izin vermeyeceğim Eğer söz verdiysen solup gitmez

ingizlice Msn Nickleri : No longer waiting, remove illusions ; No more complaining, forget confusion

Türkçe Anlamı : uzun beklemeler yok,ilizyonları kaldır ; daha fazla yakınmak yok,karışıklığı unut

ingizlice Msn Nickleri : Here in the darkness I know myself Can't break free until I let it go Let me go

Türkçe Anlamı : Burada karanlık çöktüğünde,kendimi tanıyorum Gitmeme izin verinceye kadar beni özgürce koparamazsın Gitmeme izin ver

ingizlice Msn Nickleri : See you at the bitter end From the time we intercepted Feels more like suicide

Türkçe Anlamı : Acı sonda buluşuruz Yollarımız kesildiğinden beri İntiharmış gibi geliyor

ingizlice Msn Nickleri : You won't cry for my absence, I know Because you forgot me long ago

Türkçe Anlamı : Benim yokluğum için ağlamayacaksın, biliyorum Çünkü Beni çok önce unuttun

ingizlice Msn Nickleri : You're too important for anyone

Türkçe Anlamı : Sen birisi için çok önemlisin

--->: İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla) frmacil sayfa 2iki --->: İngilizce Güzel Sözler (Anlamlarıyla)

Alıntı Yaparak Cevapla