Yalnız Mesajı Göster

Özlem Sözleri &Amp; Hasret Sözleri

Eski 10-21-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Özlem Sözleri &Amp; Hasret Sözleri

Eger bir gün aglamakli olursan beni ara seni güldürecegime söz veremem fakat seninle birlikte aglayacagima
*** YEMIN EDERIM***

bir gün ıslak sokaklar boyu dostlugu ararsan bir dag eteginde bir deniz kenarında gözlerinden yaşlar akarsa unutna uzat bana elini ben senin yanındayım gülün

bize nazar deydi inan adim gibi biliyorum yar yine bana haram geceler seni cok ama cok ozluyorum ne olur dongel artik dayanacak gucum kalmadi
,,,,hep ama hep bekleyecegim,,,,,

her insan adsız bir kahramandırher insan sevip sevildiği kadardırbir sevgi uğruna ölmek bir şey değiluğruna ölebilecek bir sevgili bulabilmektir

Sağanaklar misali yağıp gönlüme Yağmurlu bir gündü gittin o gidiş Aşkın hançerini vurup kalbime Yağmurlu bir gündü gittin o gidiş Dönüp de bakmadın bir an yüzüme En acı sitemler geldi dilime
Hüzzam şarkıları yıkıp üstüme Yağmurlu bir gündü gittin o gidiş Önce sen kayboldun sonrada gölgen Sessiz bir vedaydı en son hediyen Titrek ellerinde siyah şemsiyen Yağmurlu bir gündü gittin o gidiş
Üşüyen ellerini elimden alıp Kırmızı şalını boynuna sarıp son sigaranı da yarım bırakıp Yağmurlu bir gündü gittin o gidiş

sen umudum vazgecilmez tutkum, dunum, bugunum ve yariinimsin ama en onemlisi biricik a$kimsin

Mezarlar arasinda mezar topragin altinda tabut tabut`un icinde beyaz kefen,kefenin icinde ben ve benim icimde halaa!"SEN"!

sevgini taşımak değil,hasretini çekmek zorgülmeyi unutmak değil,ağlamaya alışmak zoryaşamak değil,özleyip de bitanem´i görememek çooooook zor

sensizlik sessizlik demek sensizlik ölüm demek,yasarken ölmek seni sensiz yasamak demek Demekki yasamak için sevmek sevmek için sen gerek

seni görmesemde, his edmesemde sen herzaman benim yanimdasi cünkü sen her an kalbimde, ruyalarimda ve heran aklimdasin! bunu saki unutma seni cok seviyorum askim!!!

sevmeye kıyamadığım,öpmeye doyamadığım,sevip yandığım,hasret kaldığımsınCANIMSINdeli;bebeğin seni çok özledikavuşmamıza çok az kaldı bi tanem!

UyAnInCa UyAnDiGiNa PiSmAn EdEn, GeRi DoNmEk IsTeYeN AmA GeRi DoNeMiYeN, HaYaTtA SaDeCe BiR KeZ GoRuLeBiLeN HaRiKa BiR RuYaSiN SeN!!!

bir deniz düşün susuz bir insan düşün mutsuz bir gece düşün uykusuz bir bahar düşün çiçeksiz birde beni düşün sensiz

bu ne gidis sevdicegim anam aglar, hasretin hancer gelmezim yurek daglar, hic bir sozum kar etmedi gitme dedim dinlemedi,ben bittim sevdam bitmedigelsene yar gelsene, donsene yar donsenedon gel hasreti bitmezim,gel dinsin nami yetmezim gel can teslim etmezim gelsene,hic aklina gelmezmiyim uykularin bolmezmiyim ben bende degil ben sendeyim GELSENE YAR DONSENE

Bana bir gunun 24 saat,bir saatin 60 dakika ve bir dakikanin 60 saniye oldugu ogretildi ama SENSIZ gecen bir saniyenin sonsuzluk kadara uzun oldugu ogretilmediyasamimizin her aninda birlikte olmak dilegiyle sevgilimseni seviyorum BAHATTIN

***Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi YüZdÜrÜrÜm****

$u DuvarLar hiçkirigimi duysa ßeLki ßeni anLardi, ßeni unutana söLe ßeni unutani ßen unutmadim, GönLümde ßir i$ik kaLßimde ßir umut onu ßekLiyor ßekLiyecek , Elßet ßir gün geri dönecek ya dönecek ya da ßu ßeden onsuz öLüp gidecek!

seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur

YÜzÜnÜ GÖrMeSeMde uZuN YiLLaR YiNeDe SeVeCeGiM SeNi ÖleNeKaDaR

sevmek baska bir dunya aglamak,gulmek hepsi isice aglamaktan mutlu olurmu insan ben mutlu oldum akan her damla yasta icime biraz daha doluyordun cunki goz yaslarimda SEN VARDIN
SENI SEVIYORUM goz yasim olsan bile

Bir küçük oda aklımda sen Karanlık, soğuk ısınırdım belki gelsen gözüm kapalı aklımda hep sen belki beni severdin bu halimi görsen Seni düşünmekten uyuyamıyorum Rüyamda görmek için Allah´a yalvarıyorum aşkımı buz gibi duvarlara sevgimi karanlığa anlatıyorum

Bir küçük oda aklımda sen Karanlık, soğuk ısınırdım belki gelsen gözüm kapalı aklımda hep sen belki beni severdin bu halimi görsen Seni düşünmekten uyuyamıyorum Rüyamda görmek için Allah´a yalvarıyorum aşkımı buz gibi duvarlara sevgimi karanlığa anlatıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla