10-21-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Özlem Sözleri &Amp; Hasret Sözleri
Özledim seni  
Ayrilik yüregimi karincalandiriyor nicedir  
Beynimi uyusturuyor özlemin  
Çok sik birlikte olamasak bile benimle oldugunu bilmenin bunca ay içimi nasil isittigini yeni yeni anliyorum
Yoklugun, hatirlandikça yüregime saplanan bir sizi olmaktan çikip sürekli bir bosluga dönüsüyor
Sabahlara seni oksayarak baslamalari, aksamlari her isi bir kenara koyup seninle basbasa kars ilamalari özlüyorum; oynasmalarymizi, hirlas malarimizi, yürüyüslerimizi, kaçamak tatillerimizi, sevimli hasarilgiini, çocuksu küskünlügünü  
Nasil da serttin baskalarina karsi beni savunurken; ve ne yumusak, bir çift kisik gözle kendini ellerimin oksayisina birakirken  
Bilsen, ne zor gitmen gerektisini bile bile "Kal" demek sana  
Ne zor, senin için ebedi mutlulugun beni unutmandan geçtisini bilmek  
Gitmeni asla istemedigim halde, buna mecbur oldu?umuzu görmek ve sana bunlari söyleyemeden "Git artik" demek  
"Beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavusacaksin mutluluga" demek sana ne zor  
 Sesimi, kokumu çekip alivermek beyninden; sesin, kokun hala beynimdeyken  
 Seni görmemek ve belki yillar sonra karsiylastigimizda bana bir yabanci gibi bakmani istemek senden  
 Yeni bir sevdayi kesinlikle yasakladigim kalbime söz geçirmek  
 Ve sonra kendi ellerimle bindirip seni yabanci bir arabanin arka koltuguna, birlikte güneslendigimiz onca yazi, yanyana titrestigimiz onca kisi, paylastigimiz bunca aciyi, onca kahkahayi ve bütün o uzak yesillikleri katip yorgun bedeninin yanina, arkandan pismanlik gözyaslari dökmek ne zor  
 Yoklugunu beklemek, ne zor  
Bunlary düsündükçe, su anda uzakta bir yerlerde üsüdügünü sezinleyerek panikliyorum Bütün engelleri asip, terk edilmis caddeleri, kimsesiz sokaklari, yalniz bulvarlari arsinlayarak sana ulasmak, sessizce basini oksamak, kulagina sevgi sözcükleri fisildamak ve yavasça üzerini örtmek geçiyor içimden  
Paylastigimiz bir mazinin, yitirdigimiz bir gelecege dönüsmesinden hicran duyuyorum
Gizli gizli hüzünlendigim aksamlardan birinde, terketmislere özgü bir terk edilme korkusunu da yüregimin derinliklerinde duyarak sana kosmak, yaptiklarim ve daha çok da yapamadiklarim için özür dilemek ve "Dön birtanem" demek istiyorum:
"Geri dön  canin seni bekliyor  "
|
|
|
|