Yalnız Mesajı Göster

Özlem Sözleri &Amp; Hasret Sözleri

Eski 10-21-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Özlem Sözleri &Amp; Hasret Sözleri

Özledim seni

Ayrilik yüregimi karincalandiriyor nicedir

Beynimi uyusturuyor özlemin

Çok sik birlikte olamasak bile benimle oldugunu bilmenin bunca ay içimi nasil isittigini yeni yeni anliyorum

Yoklugun, hatirlandikça yüregime saplanan bir sizi olmaktan çikip sürekli bir bosluga dönüsüyor

Sabahlara seni oksayarak baslamalari, aksamlari her isi bir kenara koyup seninle basbasa kars ilamalari özlüyorum; oynasmalarymizi, hirlas malarimizi, yürüyüslerimizi, kaçamak tatillerimizi, sevimli hasarilgiini, çocuksu küskünlügünü

Nasil da serttin baskalarina karsi beni savunurken; ve ne yumusak, bir çift kisik gözle kendini ellerimin oksayisina birakirken

Bilsen, ne zor gitmen gerektisini bile bile "Kal" demek sana

Ne zor, senin için ebedi mutlulugun beni unutmandan geçtisini bilmek

Gitmeni asla istemedigim halde, buna mecbur oldu?umuzu görmek ve sana bunlari söyleyemeden "Git artik" demek

"Beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavusacaksin mutluluga" demek sana ne zor

Sesimi, kokumu çekip alivermek beyninden; sesin, kokun hala beynimdeyken

Seni görmemek ve belki yillar sonra karsiylastigimizda bana bir yabanci gibi bakmani istemek senden

Yeni bir sevdayi kesinlikle yasakladigim kalbime söz geçirmek

Ve sonra kendi ellerimle bindirip seni yabanci bir arabanin arka koltuguna, birlikte güneslendigimiz onca yazi, yanyana titrestigimiz onca kisi, paylastigimiz bunca aciyi, onca kahkahayi ve bütün o uzak yesillikleri katip yorgun bedeninin yanina, arkandan pismanlik gözyaslari dökmek ne zor

Yoklugunu beklemek, ne zor

Bunlary düsündükçe, su anda uzakta bir yerlerde üsüdügünü sezinleyerek panikliyorum Bütün engelleri asip, terk edilmis caddeleri, kimsesiz sokaklari, yalniz bulvarlari arsinlayarak sana ulasmak, sessizce basini oksamak, kulagina sevgi sözcükleri fisildamak ve yavasça üzerini örtmek geçiyor içimden

Paylastigimiz bir mazinin, yitirdigimiz bir gelecege dönüsmesinden hicran duyuyorum

Gizli gizli hüzünlendigim aksamlardan birinde, terketmislere özgü bir terk edilme korkusunu da yüregimin derinliklerinde duyarak sana kosmak, yaptiklarim ve daha çok da yapamadiklarim için özür dilemek ve "Dön birtanem" demek istiyorum:

"Geri dön canin seni bekliyor"

Alıntı Yaparak Cevapla