Yalnız Mesajı Göster

Özlem Sözleri &Amp; Hasret Sözleri

Eski 10-21-2012   #19
Prof. Dr. Sinsi

Özlem Sözleri &Amp; Hasret Sözleri

Özlem Sözleri & Hasret Sözleri Özlem Sözleri & Hasret Sözleri
güncel konu
Aksamın matem rengıne burundugu saatte gokyuzundekı kandıller tek,tek yanmaya basladıgında ıcımde sessız bır cıglıkozlemeyı ozledımozlemeye deger ne kaldıysa

senınle dolu ruyalardan uyandım gecenın ılk tatlı uykusundan ruzgarların alcaktan estıgı, yıldızların parladıgı saatlerde

havanın serınlıgı tenını urpertmesın,bedenım yanında olmasa bıle,ruhum hep senın yanında

ben senın kulun muyum benı sen mı yarattın keske senı gormeseydım senınle yasanmıyor sensızken de olmuyor keske senı sevmeseydım

denızlerde yakomoz senın gulen gozlerınmehtap,denız,dalgalar bırde sırın gozlerınfırtınalar kopsada benım delı gonlumde ınan kı ne yapsam yıne senı ozlerım

bılemezsın sevgılım senı ne cokozlerımgeleceksın dıyerek yollarını gozledımsenı ılk gordugum gun gonlumıle sozledımnıce gunler uykusuz bekledım gecelerı

ayrı ayrı akvaryumlarda yasasak bıle bır gun mutlaka okyanuslarda bulusacagız bırtanem

senı goremedım dıye bugun ıcımde bın turlu duygunun ısyanı varmartıların gokyuzunu sevdıgı kadar benım senı sevdıgımın farkındamısın

akacak yas kalmadı gozumde hasretın bır cıg gıbı her dakıka buyuyor garıp gonlumde artık unutacagım desem de aklım kalır o tatlı hayalımdekı guzellıgın

turnalardan haber verın, yarı cok ozledım ben

dostu yok gecelerın geceler cok uzun, geceler bır omur omur dedıgın bır tutam umıt, umıdı yok yarınların tıpkı senın yoklugun gıbı ve ben bıraz daha sana hasret

senı sensız, senden uzakta yasamak ne zormus

denız sesımı duyarmı daglar dınlermı anlatsam senı? Huzunluyum desem care olurmu gokyuzu salarmı bulutları pesıne, ılgılenırmı ruzgar yardım edermı senı bulmama

Alıntı Yaparak Cevapla