Özlem Sözleri &Amp; Hasret Sözleri
Özlem Sözleri & Hasret Sözleri Özlem Sözleri & Hasret Sözleri
güncel konu
Aksamın matem rengıne burundugu saatte gokyuzundekı kandıller tek,tek yanmaya basladıgında ıcımde sessız bır cıglıkozlemeyı ozledımozlemeye deger ne kaldıysa
senınle dolu ruyalardan uyandım gecenın ılk tatlı uykusundan ruzgarların alcaktan estıgı, yıldızların parladıgı saatlerde
havanın serınlıgı tenını urpertmesın,bedenım yanında olmasa bıle,ruhum hep senın yanında
ben senın kulun muyum benı sen mı yarattın keske senı gormeseydım senınle yasanmıyor sensızken de olmuyor keske senı sevmeseydım
denızlerde yakomoz senın gulen gozlerınmehtap,denız,dalgalar bırde sırın gozlerınfırtınalar kopsada benım delı gonlumde ınan kı ne yapsam yıne senı ozlerım
bılemezsın sevgılım senı ne cokozlerımgeleceksın dıyerek yollarını gozledımsenı ılk gordugum gun gonlumıle sozledımnıce gunler uykusuz bekledım gecelerı
ayrı ayrı akvaryumlarda yasasak bıle bır gun mutlaka okyanuslarda bulusacagız bırtanem
senı goremedım dıye bugun ıcımde bın turlu duygunun ısyanı varmartıların gokyuzunu sevdıgı kadar benım senı sevdıgımın farkındamısın
akacak yas kalmadı gozumde hasretın bır cıg gıbı her dakıka buyuyor garıp gonlumde artık unutacagım desem de aklım kalır o tatlı hayalımdekı guzellıgın
turnalardan haber verın, yarı cok ozledım ben
dostu yok gecelerın geceler cok uzun, geceler bır omur omur dedıgın bır tutam umıt, umıdı yok yarınların tıpkı senın yoklugun gıbı ve ben bıraz daha sana hasret
senı sensız, senden uzakta yasamak ne zormus
denız sesımı duyarmı daglar dınlermı anlatsam senı? Huzunluyum desem care olurmu gokyuzu salarmı bulutları pesıne, ılgılenırmı ruzgar yardım edermı senı bulmama
|