Konu
:
Deniz Gözlüm Benim Hasret Özlem Yazılar
Yalnız Mesajı Göster
10-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Deniz Gözlüm benim
DENİZ GÖZLÜM: HAYATIMIN SIRADAN GÜNLERİNDEYDİM SENİ GÖRDÜĞÜMDE SENDE BAŞTA SIRADAN GELDİN BANA AMA SONRASINDA HİÇ ÖYLE OLMADI
SANA BÜYÜK BİR SEVGİYLE BAĞLIYIM İNANAMAZSIN
İMKANSIZ AŞKLAR OLUR DERLERDİ HİÇ İNANMAZDIM AMA BENİM AŞKIMDA İMKANSIZ OLANAKSIZ
DENİZ GÖZLÜM BENİM ÇOK YAKINIMDASIN İNAN BİR NEFES KADAR AMA BİR OKADAR DA UZAKSIN BAŞKA DİYARLAR GİBİ :HAYATIMDA Kİ EN ÖNEMLİ ŞEYSİN ŞU AN İNAN NEFES ALMAMDAN BİLE ÖNEMLİSİN
DÜNYA BİR YANA SEN BİRYANA
AŞKIMIN ADRSİ YOK MAALESEF TEK BİLDİĞİM İMKANSIZ AŞK BENİMKİSİ
BÖYLESİNE SEVERKEN BÖYLESİNE YAKINKEN İNAN O KADAR ZORKİ O KADAR ACI Kİ
DENİZ GÖZLÜM O GÜZEL GÖZLERİNE BAKIP SE Nİ SEVİORUM DEMEYİ OKADAR ÇOK İSTİYORUMKİ AMA OLMUYOR YAPAMIYORUM
EĞER SENİ SEVDİĞİMİ SEN BİLİRSEN HAYATIM DAKİŞ İNSANLARI SİLMEM LAZIM AİLEMİ EŞİMİ
YAPTIĞIM YANLIŞIN FARKINDAYIM AMA İNAN ELİMDE DWEĞİL SEVİYORUM BE İNSAFSIZ
SENİ SEVMEK SEVDALARIN EN GÜZELİ AŞLARIN EN BÜYÜĞÜ BELKİ BİLSEYDİN SENİ SEVDİĞİMİ BÖYLE BEKLEMEZDİM SENİ
UZAK TAN SEVMEK EN DOÄžRUSU HERKES İÇİN EN DOÄžRUSU ACI ÇEKMEK TE OLSA EN İYİ Sİ BÖYLE SEN BİLME SENİ SEVDİĞİMİ BEN YAÅžARIM SENİ BENDE DENİZ GÖZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜà œÃœMMMMMMMMMM
CANIMM DUYMASANDA GÖRMESENDE BUNLARI SENİİİİİİİİİİİİ ÇOKKKKKKK SEVİİİİİİİİİİİYOOOORUUUUUUUUUM
BEN SENİ UZAKTAN SEVİYOR VE SANA DAİR BÜTÜN HAYEELLERİMLE MUTLU OLUYORUM
SENİ DÜŞÜNMEK BİLE BANA HUZUR VERİYOR
büyük aşk
nsanlar Hikayelerin basinda nasil baslasalar bilmezler derler
!(Bu gercekden de öyle
)NAsil baslasam diye bilmem Askimi size nasil dile getirsem
Ben daha Aski yeni tatmaya baslamis
acinin gercek askinin ne demek oldugunu yeni ögrenmekdeydim
Yani size simdik anlatcagim hikaye bir Kis Askiydi
Benim icin en güzel kis ve yaz aski diyelim
Cünkü Ilk görüstügümüz an Yaz aylarin sonuydu
1 Gün geri dönmeden evel arkadaslarima haber verebilmek icin geliom diye internet cafeye gitmisdin ve orda onu görmüsdük O mavi gözleriyle bana bakiordu bende tabi beli etmemek icin bakmiodum
O günden sonra o aklima girmisdi
Ondan hoslanmaya baslamisdim
Ama ona beli etmemisdim(Cünkü Korkuodum
)Bu iliskedede Askda kaybetmek istemiordum
Geri döndügümde KAlbim onunla kalmisdi
Her an, Her yerde aklimda o vardi aklimdan cikaramiordum
Onu tanimadigim halde onun icin gözyaslarim akmisdi
1-2 ay gecdikden sonra onu az olsada unutmusdum
Bir persembe aksami saat 22:00da saatinide hatirliorum
:Dbenim msni biri ekledi
Onun adiyla ben sasirmisdim hemen kabul ettim ve o günden itibaren iliski yasamaya basladik
En güzel en mutlu anlardi benim icin 3 ay sonra tekrar tatile cikcakdik ve hergün birbirimizle konusurduk yazisirdik
yani ilk bi sanal aski diye biliriz Günler geldi gecdi
Ve tam O gün Geldi sabah 8de ilk bakisdigimiz yerde buluscakdik ve ben Sabah uyuyamasmidim cünkü gec kalirim diye korkuordum
Ve bakdim ki saat 10 olmusdu
hemen hazirlandim yanina gittim bide bakdim yüzüme bakmadan yanimdan gecdi
:(aklimdan her türlü sey gecirodu benden nefret mi ediordu, beni beyenmemismiydi neyapcagimi bilmiordum
ama tek isim onun hemen boynuna sarilmak oldu
O anda onun beni sarilip kokladigi an dünyalar benim olmusdu onu hic birakmak istememisdim
Özür diledim ondan niye gelmedin dedi sogukda bekledim seni dedi onu hemen kolarimin arasini alip isitim
BEni affet diye yalvardim
! Cünkü onu kaybetmek istememisdim
Onu ilk gördügümde oranin benim icin bi mezar olcagini hic bilmezdim
Birlikdeydik her gün her saat yanindan ayrilmazdim kahvalti ederdik elimize bit tost alirdik yerdik
1 haftasi böyle gecmisdi
O bir haftanin bir cennet olcagini bilmezdim
ama sonra kuzenim bana bir sirini güvendikden sonra Dünyam yikilmisdi
ne yapcagimi bilmezdim
Agladim o aksam
onu kaybederim diye
ama benim askim gelip kendi demisdi neden kötüsün demisdi biliorum kuzenin beni seviyor dediginde
susdum kaldim devami ne gelcekdi seninle ayrilcam mi
yoksa seni sevmiyorum artikmi?? bilmiordum o anda sankit dünya durmusdu benim icin ve bekliordum agzindan cikan sözcükleri bana aci mi yoksa mutluluk mu vercekdi
Tabiki askim bana seni seviyorum seni asla birakmam korkma demisdi
biyandan mutluydum öbür yandan korkuordum kuzenimin ögrencegini cünkü kalbi kirilcakdi
:( Kuzenim beni affet ama onsuz yapamiordum senin onu sevdigini bildigim halde ondan ayrilmadim cünkü yapamadim onsuz
Onu cok seviyordum
Kuzenim gel sinemaya gidelim demisdi bende hemen tamam demisdim cünkü kuzenim
O da gelsin demisdi
BEnde hemen gittim sordum ona oda bana sarilip yanagimdan öpüp sen neriye gidersen bende oraya gelirim dedi ve sinemaya gitmisdik elerimizi hic birakmadik tabiki kuzenim yaninda degil elerimiz koltuklarin altindaydi:D
sacma gelebilir ama mecburduk
hehe!Ayrilma zamani gelmeden 3 gün önce askimin en yakin arkadasi bana cikma teklifi etmisdi bende hayir biliorsun ben askimi seviyorum demisdim oda bana pisman olma sonra dedi bende asla demisdim
Bana seni aldatio seni sevmiyor demisdi buna inanmadim
VE gittim onunla konusdum ve bana dogru demisdi
Neden bana bunu yaptim diye sordugumda benden özür dilemisdi
!VE ONUN ASKI DAHA AGIR BASIO DEMISDI VE AYRILMISDIK ama ben onsuz yapamadim bir saat sonra beni affet lütfen diye yalvardim o suclu olsada onu cok seviyordum ve 1 gün olsada beraberdik tekrar
ama ertesi gün bi olay cikdi benim sevdigim cocuk o sevdigi kizin en iyi kankisinin bacagindan bicaklamisdi sirf o kizz icin
;( halla anlamiorum neden
? onunla konusdum onsuz yapamiorum demisdi bana ama benide sevdigini söylüyordu
O gün ayrildim agir gelsede mecburdum onsuz yapabilmegi cünkü beni aldatmisdi ve beni sevmiyordu
! Ona sunu demisdim beni seviyorssan son gün beni görmeye gelirsin ilk tanisdigmiz yerde saat 12
de gelseydi okuldan atilcakdi cünkü son günüydü o gün gelmisdi yarim gün alip okuldan kacmisdi sirf benim icin ve gitmeden evel BANA SU SÖZLERI demisdi Beni Affet senden cok hoslaniom hoslanmasaydim gelmezdim öbür kizin aski daha agir basio seninkisinden beni bekle bana 1 ay zaman ver sana bir e-mail yazarsam demekdir seni daha cok seviyorum
ama böyle bi e-mailin gelcmicegini biliordum cünkü o kizi hergün görcekdi beni ise nerde görcekdi ben geri döncekdim kaldigim yere
VE bana beni cok Özlicegini dedi yanagima son bi öpücük kondurup sonkez arkamdan bakdi
göz yaslariyla akan gözlerimle gözlerine bakdim ve sunu dedim bende seni cokk seviyorum seni asla unutmicam
BEnde seni özlicem deddim öpdüm yanagindan sikica ömür boyu birakmak üzere onu birakdim ve sonkez arkama bakdim gittim
O günden beri ne gördüm ne sesini duydum ve tek korkum bu yaza tatile gittimigzde onu tekrar görüpde Asik olmam
Cünkü o benim en büyük askimdi ve onu halla ne olursa olsun unutamamdim ve UNUTAMICAMDA
Sevipde sevilmeyenlere
!Bu ask hikayemi sizlerle paylasmak istedim farketiyseniz onun adini hic anmadim cünkü ADI BENDE SAKLI
A
Bu hikayeyi okuyupda beni anlarsiniz ilk askin büyük ask olcagini bilmezdim
INSANLAR NE OLURSA OLSUN O ILK ASKINI ASLA UNUTMAZ::::
!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul