10-21-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Güzel Hasret Mesajları
Yanlızlık ne mavi derinlikleri olan denizlerde nede sıcak çöllerde olmaktır, yanlızlık bu şehirde seni arayıpta bulamamaktır 
Neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak dokunmak istedikçe uzaklaşmak düşündükçe unutmak neden bu kadar zor seni sevdiğim halde söyleyememek hep birşeyler gizlemek sana sahip olacağım yerde seni kaybetmek 
Yalnızlık gecelerin, Ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, Yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, Sen ise yalnız benimsin birtanem 
Akşamın matem rengine büründüğü saatte gökyüzündeki kandiller tek, tek yanmaya başladığında içimde sessiz bir çığlık  Özlemeyi özledim Özlemeye değer ne kaldıysa 
Yorgunum özlemekten hayalini ağlarım gözlerimde yaşlar seli bir seni unutmadım yıllardır birde ben ağlarken gittiğini dayanamam inan dayanamam buna unutamam bir an dokunamam sana harcanırım uğruna aldırmadan zamana diyemem dilim varmaz diyemem Elveda !
Seni yüreğimden atabilsem atamıyorum, Seni gözlerimden silebilsem silemiyorum Sensizlik acısını çekemiyorum, Dönersen diye koştum camlara Ama yoksun yine yok 
Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın göz kırpardın uzaklardan sessizce Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle 
Tanrım bir benzerini tıpatıp yaratsada, Seni yine tanırım bana bakışın yeter, Bitse ömür bu benden bir kabire yatsada Sesini ruhum tanır, Beni anışın yeter 
Ay yıldıza mutluluk fısıldarken Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye 
Gece karanlığa gömülürken Senide beraberinde götürdü, karanlık dünyama ışık olmanı beklerken, bir yıldız misali avuçlarımdan kayıp gittin Seni Özleyeceğim
Gözlerin sular kadar berrak gülüşün bir çocuğunki kadar sıcak bana benden ayrı geçirdiğin her anı anlat  Seni çok özledim
Bir küçük oda aklımda sen Karanlık, soğuk ısınırdım belki gelsen gözüm kapalı aklımda hep sen belki beni severdin bu halimi görsen Seni düşünmekten uyuyamıyorum Rüyamda görmek için Allah'a yalvarıyorum aşkımı buz gibi duvarlara sevgimi karanlığa anlatıyorum
Merhaba hasret kokan sevgilim Satırlarım seninle başlayıp seninle bitiyor Ama ne gecem ne gündüzüm sen siz geçiyor hasretin yüreğimde alevlenirken seni arıyor bu yürek ve sevgin damarlarımda akarken lanet okuyor bana zalim felek !
Gözlerimde gezdirdiğin gözlerine senin sevginin verdiği güvene kelimelerimi çalan dudaklarına kısacası sana özlemim var 
Oradasın biliyorum ama ulaşamıyorum  Var olduğunu biliyorum ama dokunamıyorum  Konuşuyorsun biliyorum ama duyamıyorum  Uzaktaki sevdiğim seni çok özlüyorum !
Bu gece yağmurla birlikte gözyaşlarım yağıyor ve ismini yazıyor sensizliğin acısı ile kıvranan kaldırımlara Süzülen her damlada sen vardın ve yine sen vardın gecenin en karanlık anında O doya doya bakamadığım gözlerin gözlerimin içine bir kez daha değseydi ve tebessümünden bir gül açsaydı yanaklarında yetmez miydi Bir bakışın bir ömre değmezmiydi sevdiğim
Biri var uzaklarda haykırıyor, Biri var uzaklarda seni özlüyor, Biri var uzaklarda seni sensiz yaşamaktan korkuyor, Biri var uzaklarda seni çok ama çok seviyor 
Eğer canın sıkılıyorsa gece her zamankinden karanlık gözüküyorsa gökyüzüne bak ve sabahı düşün inan sabahı bekleyen tek sen olmayacaksın
Sen Güllere Özenme Güller Sana Özensin üzme Tatlı Canını Sen Güllerden Güzelsin sevgi Kadar özgür,özgürlük Kadar Vazgeçilmezsin sen Varya Sen Herzaman Bitanemsin
Giderim ben umutsuzca yelkensiz gemi misali hasretin vurur beni vefasız bir hançer gibi sanmaki korkarım ben ölümden acı ayrılıktan korkarım sensizlik ne demektir bilemezsinki ayrılıktan acı ölümden gerçek 
Bana aşkı sorsan tarifi yok derim desenki beni ne kadar sevdiğini söylesen gökteki yıldızlar, güneşin yaydığı ışık ışınları derim ama gün gelir bunlar bitecek ama sana olan aşkım bitmeyecek çünkü sana olan aşkım sonsuzunda ötesinde
Ellerini tutmaktan değil, birgün bırakmaktan korkarım acı çekmekten ağlamaktan değil seni incitmekten korkarım sen benim tek sevdiğimsin ben sensizlikten korkarım seni seviyorum
Hasretin öldürdü beni ! Şimdi geceler çaresiz, geceler sensiz, Bir öpüşten daha sıcak şimdi yağmur damlası, Gelip konar dudaklarıma sessiz Söylemişmiydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz
Zaten tabiatı bile ayrılık üzerine kurmamışmı yaradan yaprak düşer dalından damla ayrılır bulutlardan seviyorum derken bile ayrılır sözler dudaklardan
Gözlerinin içinde karadeniz olup kaybolmak isterdim ama yokluğunda kayboluyorum sen bunun farkında bile değilsin seni çok özledim canım benim
Yalnızdım birtanem yine dün gece ismin vardı dudağımda tek hece gözlerim yollarda kulağım seste her gece beklerim gelirsin diye
Elimde denizden çaldığım bir midye var denize o kadar uzak ki senle ben gibi ama aramızda bir fark var o denize sen bana aitsin
Yılları birgüne nasıl sığdırdın hasretin acısını nasıl dindirdin banada söyle bende bileyim sana yalvarmıştım sana ağlamıştım senden başka kimsem yok demiştim sen şimdi uzakta ben hasret içindeyim sen yoksun yanımda hasret içindeyim  dön artık nerelerdesin bitanem canım aşkım sensiz yaşayamıyorum 
Yüreğim umulmayan yaralarla baş edemezken bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel çünki gülüşünü " ÇOK ÖZLEDİM "
Aşkına Tutulup Göz Yaşı Döken Sensizliğin Acısını Yıllarca çeken Her an Aşkından Boynunu Büken O benim Gönlümdür İşte Gönlüm
|
|
|