Yalnız Mesajı Göster

Ayrılık Sonrası Sözleri 2012

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

1 Gün 1 çılgınlık edip seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoksa sende sever misin?

Gözlerimde gezdirdigin gözlerine senin sevginin verdigi güvene kelimelerimi çalan dudaklarina kisacasi sana özlemim var Merhaba hasret kokan sevgilim Satirlarim seninle baslayip seninle bitiyor Ama ne gecem ne gündüzüm sen siz geçiyor hasretin yüregimde alevlenirken seni ariyor bu yürek ve sevgin damarlarimda akarken lanet okuyor bana zalim felek !

Elimde denizden çaldigim bir midye var denize o kadar uzak ki senle ben gibi ama aramizda bir fark var o denize sen bana aitsin

Bir soluk kadar yakin, yildizlar kadar uzak derler sevgi için, uzanirsin yetisemezsin, yetisirsin dokunamazsin, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama UNUTAMAZSIN

Telefondaki sessiz nefesine, sicacik gülümsemene, karsimda otururken beni süzmelerine hasret kaldim Inanki tatlim varligina, arkadasligina, dostluguna muhtacim Seni Inanilmaz Özledim

Sen seni özleyenlerin özleminden habersiz özlenmektesin sen var ya sen özlenenlerin içinde en çok özlenensin

Ay yildiza mutluluk fisildarken Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylasirken Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasin diye

Gözlerin sular kadar berrak gülüsün bir çocugunki kadar sicak bana benden ayri geçirdigin her ani anlat Seni çok özledim

Alıntı Yaparak Cevapla