Konu
:
Ayrılık Sonrası Sözleri 2012
Yalnız Mesajı Göster
10-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
1 Gün 1 çılgınlık edip seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoksa sende sever misin?
Gözlerimde gezdirdigin gözlerine senin sevginin verdigi güvene kelimelerimi çalan dudaklarina kisacasi sana özlemim var
Merhaba hasret kokan sevgilim Satirlarim seninle baslayip seninle bitiyor
Ama ne gecem ne gündüzüm sen siz geçiyor hasretin yüregimde alevlenirken seni ariyor bu yürek ve sevgin damarlarimda akarken lanet okuyor bana zalim felek !
Elimde denizden çaldigim bir midye var
denize o kadar uzak ki senle ben gibi ama aramizda bir fark var o denize sen bana aitsin
Bir soluk kadar yakin, yildizlar kadar uzak derler sevgi için, uzanirsin yetisemezsin, yetisirsin dokunamazsin, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama UNUTAMAZSIN
Telefondaki sessiz nefesine, sicacik gülümsemene, karsimda otururken beni süzmelerine hasret kaldim
Inanki tatlim varligina, arkadasligina, dostluguna muhtacim
Seni Inanilmaz Özledim
Sen seni özleyenlerin özleminden habersiz özlenmektesin sen var ya sen özlenenlerin içinde en çok özlenensin
Ay yildiza mutluluk fisildarken Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylasirken Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasin diye
Gözlerin sular kadar berrak gülüsün bir çocugunki kadar sicak bana benden ayri geçirdigin her ani anlat
Seni çok özledim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul