10-21-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gençlere Hasret Sözleri Damar Özlem Sözleri
Gençlere Hasret Sözleri Damar Özlem Sözleri
Sevdimse; verdiğin yürekle sevdim Sen açtın bu ufku karşımda sonsuz Yürüdüm bir yolun sonuna geldim Yıkık, üzgün ve paramparça SENSIZ  
Bir gün anlarsın hayal kurmayı; Beklemeyi, ümit etmeyi Lanet edersin yaşadığına  Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın Seni sevdiğimi işte o gün anlarsın
Bütün kadehlerimi hep sana adıyorum Hep senin için bu bir bir boşalan şişeler Umutsuzluğum, sarhoşluğum senin eserin Senin yüzünden bu delicesine içmeler  
Seni görmediğim günler Karanlıktayım, katran gecelerdeyim Cehennem misali bir yerdeyim Bir demir nasıl paslanır, bir elma nasıl çürürse İşte öyleyim  
HEY SEN! sen,seni özleyenin haberinden,habersizce özlemle özlenmektesin sen varya sen özlediklerimin içinde en güzel,en büyük özlemimsin  
Bir soluk kadar yakin, yildizlar kadar uzak derler sevgi için, uzanirsin yetisemezsin, yetisirsin dokunamazsin, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama UNUTAMAZSIN  
Telefondaki sessiz nefesine, sicacik gülümsemene, karsimda otururken beni süzmelerine hasret kaldim Inanki tatlim varligina, arkadasligina, dostluguna muhtacim Seni Inanilmaz Özledim
Sen seni özleyenlerin özleminden habersiz özlenmektesin sen var ya sen özlenenlerin içinde en çok özlenensin
Ay yildiza mutluluk fisildarken Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylasirken Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasin diye  
Gözlerin sular kadar berrak gülüsün bir çocugunki kadar sicak bana benden ayri geçirdigin her ani anlat  Seni çok özledim
|
|
|