Prof. Dr. Sinsi
|
Doris Lessing Hayatı
Bu adam, çünkü insanlar, bütün susuz çizgiler sıkıntı O kendileri için yeterli su bulunmamış O toz bulutları ötesinde, orada ölüyor insanlar vardır bilir çünkü O kızgın Kuraklık nedeniyle, gerçekten oldukça kötü ağabeyi kale tutarak burada olmuştu, ama o bir mola gerekli söylemişti, şehre gitmişti
Bu adam meraklı O "Ne okuyorsun?", Genç kadının diyor
"Rusya hakkında," diyor kız
"Rusya nerede olduğunu biliyor musunuz?" Çok zor kendisi bilir
Genç kadının gözleri kırmızı toz olmasına rağmen, düz ona onurunun tam görünüyor, "sınıfında en iyisiydi Öğretmenim ben iyi olduğunu söyledi "
Genç kadının okuma devam eder O paragrafın sonuna kadar almak istiyor
Hint iki küçük çocuklara bakar ve bazı Fanta ulaşır, ancak anne, "Fanta onları thirstier yapar "
Hint o bunu yapmamalısınız bilir ama, o tezgahın arkasındaki yanına büyük bir plastik kap ulaşır ve çocuklar için su iki kupalar, o elleri dışarı döker Kız çocuklarını içme bakar, onun ağız, hareketli saatler Ona bir bardak su verir Ona onu içme bunu görmek için acıyor, o kadar acı susuz
Şimdi ona o doldurur kendi plastik su kabı, uzatıyor Genç kadın ve çocuklar, herhangi bir dökülme olmadığı yakından onu izlemek
O kitabı tekrar tekrar bükülme Diye yavaş yavaş okur Paragraf onu büyüleyen ve yine okur
"Varenka, onlarla meşgul çocuklar rengârenk ve iyi humouredly ile çevrilidir ve onun siyah saçlı, üzerinde beyaz başörtü ve gözle görülür diye bakılan bir adam, evlenme teklif olasılığı heyecan aynı anda çok cazip görünüyordu Koznyshev onun yan yürüdü ve ona hayran bakışları döküm tuttu ona baktığımızda, o onun hakkında bildiği tüm iyi o dudakları duymuş bütün keyifli şeyleri hatırlattı, ve daha fazla duygu olduğunu bilinçli oldu onu nadir bir şey, onun gençliğinde, uzun yıllar önce, daha önce bir kez, uzun hissettim ancak bir şey için artan adım adım onu yakın olmanın sevinç ve son olarak o çok büyük bir huş dediği gibi, öyle bir noktaya ulaştı ince bir sap ve mantar kadar kıvrık ona sepeti içine üstüne, o onun gözlerinin içine baktı ve yüzünü doludur mutluluk ve korku ajitasyon flush belirterek, kendisini şaşkın ve sessizlik içinde ona dedi ki çok fazla bir gülümseme verdi "
Bu götürü baskı dergi bazı eski kopyaları, resimleri kızların bikini gazetelerin bazı sayfaları ile birlikte, tezgahın üzerine yatıyor
Bu kadın için Hint mağaza cenneti terk etme zamanı gelmiştir ve onu köye dört kilometre boyunca tekrar yola çıktık Dışarıda bekleyen kadın hatları, şikayet ve feryatlar Ama yine de Hint oyalanıyor Tutunmuş iki çocuk eve gidiyor, bu kız maliyetinin ne kadar olacağını bilir Ona bu yüzden ona büyülüyor nesir parçası verecekti, ama o gerçekten, onu büyük göbek bir kız bu kıymık gerçekten anlayabiliyorum inanamıyorum
Neden uzak bir Hint deposunda Bu sayaç Anna Karenin bir üçüncü belki de? Bu gibidir
Çeşitli okyanuslar ve denizler çapraz yolculuğuna çıkmadan önce olduğu gibi belirli bir yüksek yetkili, Birleşmiş Milletler, bir kitapçı, bu romanın bir kopyasını aldım Düzlem üzerinde, onun business class koltuk yerleşmiş, o kitabı üç bölüme yırttı Bunu olduğu gibi yoldaşı yolcular etrafına baktı, o görecekti bilerek şok, merak görünüyor, ama bazı eğlence Yerleşmiş oldu, emniyet kemerini sıkı, o kişiye, duyabiliyordu yüksek sesle dedi ki, "Ben uzun bir yolculuğa sonra ben her zaman bunu bazı ağır harika bir kitap tutmak zorunda istemiyorum " Romanın gerçek, uzun bir kitap, bir karton kapaklı, ama Bu adam iyi insanlar diye konuştu dinleme için kullanılır "Ben her zaman bunu, seyahat etmek," diye sır "Tüm bu gün seyahat yeterince zor " Ve en kısa sürede insanların yerleşmek gibi, o Anna Karenin onun parçası açtı ve okudu Insanlar onun yolunu bakıldığında, merakla ya da değil, onları sır "Hayır, gerçekten seyahat etmenin tek yolu " O, roman biliyordu, sevdim, ve bu orijinal okuma modu, sonra ne olduğunu iyi bilinen kitabı baharat ekleyin
O kitabın bir bölümünün sonuna ulaştığında, o hava hostesi olarak adlandırılan ve daha ucuz koltuklarda seyahat, onun sekreteri bölümleri geri gönderdi Uçağın arka kısmında sakat ama okunabilir neden çok ilgi, kınama, kesinlikle merak, her zaman büyük Rus romanının bir bölüm geldi, Toplamda, Anna Karenin okuma akıllı yolu bir izlenim yapar, ve büyük olasılıkla hiç kimse orada unutmak olur
Bu arada, Hint mağaza, genç kadının eteğine tutunarak onu küçük çocuklara karşı düzenliyor O modern bir kadın, ama onlar üzerinde o ağır yün etek, kendi halkının geleneksel elbise parçası koydu beri bir kot giyer, onun çocukların kolaylıkla kalın kıvrımlar tutunmaya
O onu sevdim biliyordu ve onun için üzüldüm Hint, minnettar bir göz gönderir ve o üfleme bulutların içine adım
Çocukların geçmişte ağlama ve boğazlarını toz dolu
Bu zordu, evet, bu ayakları altında yumuşak bir aldatıcı höyük yatıyordu toz ile bu adım, ayak, bir biri ardına, çok zordu Sert, ama o sıkıntı için kullanılan, o değil miydi? Zihni okuma hikayesi Diye düşünüyordu, O onu beyaz başörtüsü, tıpkı benim gibi, o da çocuklarına bakıyor Ben onu, o Rus kız olabilir Ve adam var, onu seviyor ve ona evlenme soracaktır O daha bir paragraf daha bitmiş değil Evet, o düşünüyor, benim için bir adam gelir ve tüm bu take me, take me ve çocuklar, evet, o beni seviyor ve bana bakmak olacaktır
Diye adım Su omuzları üzerine ağır Kız gider Çocuklar hakkında slopping su duyabiliyorum Susuyor yarım yapabilirsiniz aşağı ayarlar
Onun çocukları inleme ve dokunaklı Eve alıncaya kadar o açabilirsiniz yolu yoktur inç tozları üflemek, çünkü O, onu açamıyorum düşünüyor
"Bekle," dedi, "bekleyin " Çocuklarını anlatıyor
Kendini toparlayıp gitmek
O düşünüyor Benim öğretmen süpermarket daha büyük bir kütüphane, büyük bir bina olduğunu söyledi ve kitap doludur O toz yüzünü esen üzerinde hareket eden genç kadın gülümseyerek Ben akıllı, diye düşünüyor Öğretmen, ben akıllı değilim Okulda zeki o olduğunu söyledi Çocuklarım benim gibi akıllı olacak Kütüphane, kitap dolu yer alacak ve okula gidecek ve onlar öğretmen olacak benim öğretmenim bana bir öğretmen olabilir Benim çocuklarım burada çok para kazanma, yaşayacak Onlar büyük bir kütüphane yakınında yaşayan ve iyi bir yaşamın keyfine varacaksınız
Rus romanı bu parça hiç Hint deposunda buna karşı sona erdi nasıl isteyebilir?
Bu güzel bir hikaye olur Belki de birisi onu anlatacağım
Ona çocuklar ev kez vermek ve kendini küçük bir içecektir su düşünceler dik tutulan o zavallı kız, gider O Afrikalı bir kuraklık korkunç tozlar, gider
Biz, bizim tehdit dünya yorgun bir yeri vardır Biz ironi ve hatta sinizm için iyidir Bazı kelime ve çok az fikir, böylece haline gelmiş yıpranmış Ama biz etkinliklerini kaybetmiş bazı kelimeler geri isteyebilirsiniz
Biz, Mısırlılar, Yunanlılar, Romalılar geri gidiyor, bir hazine-edebiyat evi var Bunun üzerine gelip şanslı kişi tarafından tekrar tekrar keşfedilmeyi, orada bütün bu zenginliği edebiyat Bir hazine Yoktu varsayalım Ne kadar yoksul ve ne kadar boş olurdu
Biz kendi dil, şiir, geçmişlerini bir miras ve bugüne kadar tükenecek değildir Her zaman vardır
Biz eski öykü anlatanlar, isimleri bildiğimiz bazı öyküleri, masalları bir vasiyet var, ama bazıları değil Öykü anlatanlar, orman içinde büyük bir yangın yanıklar bir takas ve eski şamanlar dans şarkı, sırt ve geri dönün ve hikayeler bizim mirasımız, ateş, büyü, ruh dünyasında başladı Ve o tuttu, bugün
Herhangi bir modern hikayeci sorun ve onlar bizim bize şekilli ve büyük rüzgarlar, ateş ile dokundu zaman ilham aramak için ne gibi, her zaman bir an, ve bu yarışın başlangıcında ve geri geri gider diyecek dünya
Hikayeci, bize her biri içinde derin Hikaye yapımcısı bizimle her zaman açıktır Bize dünyamızı bize Imagine That dehşetini, savaş tarafından perişan varsayalım Bizim şehirler aracılığıyla sel yıkama varsayalım, denizler yükseliyor Ancak hikâyeci, o bize şekil hayal için, orada bize tutmak, bize-oluşturmak iyi ve kötü Bu, bize yeniden hikayeler, parçalanmış, zarar bile yok edilir Elimizden geleni bizi temsil eden Anka kuşu, en yaratıcı, hikayeci, rüya yapımcısı, efsane yapımcısı,
Biz o daha iyi olduğunu, çocukları için bir eğitim hayal, toz yoluyla trudging O zavallı kız, sizce biz, bizim dolapları, giysi tam bizim fazlalık boğucu, yiyecek dolu dolması?
Ben o kız olduğunu düşünüyorum, ve kitap ve üç gün boyunca bir şey yememişti bir eğitim hakkında konuşuyorduk kadın, henüz bize tanımlayabilir
|