Prof. Dr. Sinsi
|
George H. Hitchings Hayatı
George H Hitchings
Benim ataları İngiltere'den geldi Babamın tarafında, Londra ve Kuzey İrlanda'da County Derry Londonderry, New Hampshire göç etti Amerikan Devrimi gelince, onlar, müdavimleri olarak, Kanada'ya taşındı Babam, dedesi ve büyük-büyükbabası, St Andrews, New Brunswick doğmuştur 1865 yılında, dedem, Andrew Hitchings, Eureka ailesi taşındı Andrew ahşap gemi inşa yetenekli bir usta, ve babam, George Herbert Hitchings, Sr, sonunda bir deniz mimar ve inşaat ustası olma, onun ayak izlerini takip
Annem tarafta, İskoç ve İngiliz galip geldi İlk Amerikan, 1735 hakkında Yeni Dünya'ya geldi yakın Edinburgh, bir Thomas Littlejohn oldu Göze çarpar, Eldridges ve Thomases dahil olmak üzere onun soyundan, Deniz İller ve New England taşındı Anne tarafından dedesi ve büyük dedesi, Prince Edward Adası 1800 Glasgow yakınlarındaki yirmi dört güçlü göç Matthews ailesinin soyundan Dedem, Peter Matthews, Sara Elizabeth Eldridge, evli ve annem, Lillian Matthews, Maine doğdu 1875 yılında, Türkiye genelinde dedemin ailesi taşındı O da bir gemi ve Eureka yerleşti
Annem ve babam bir araya geldi ve Eureka evli ve iki kız kardeşim de orada doğmuş 1897 hakkında, Peter Matthews, EK kereste taşıyıcıları inşa Hoquiam, Washington'da bir tersane kurdu Ahşap Kereste Şirketi Şirket bir yıl birkaç kayıkların inşa edilmiştir Peter Matthews öldüğünde, babam Hitchings ve Joyce oldu, yönetim başardı Daha sonra, babam, inşaat ustası ve süpervizör Bellingham, Washington ve Coos Bay, Oregon, ve o zamanları arasındaki deniz mimarlık yapan O, yelken ve su buharı arasındaki süre çalıştı ve özellikle ahşap bir tekne vardı ve buhar fırlatılır geçiş geminin tasarımı, buharlı geminin, not edildi
Hoquiam 1905 yılında doğdu Aile göçebeliklerinin Berkeley ve San Diego, Kaliforniya, yanı sıra Bellingham ve Seattle, Washington ilkokul beni koy Ben sıcak ve sevgi dolu bir ev ortamı yaşadı Etik yüksek bir standart ile birlikte, bilgi ve öğretmek için bir dürtü bir susuzluk ailemizin hakim Okul hayatlarında, annem ve babam Eureka sınırlı, ama özellikle de hevesli okuyucular, babam vardı O fırsatları daha kolay ulaşılabilir olan bir bilim adamı olurdu geçmişe bakıldığında benim için açık
Babam ben on iki yaşında uzun bir hastalıktan sonra öldü Bu olay tarafından yapılan derin bir izlenim, tıp doğru benim düşüncelerim döndü Bu amaç, lisede ders benim seçim şekilli ve benim sınıf mezuniyet salutatorian iken kendini ifade Pasteur hayat benim nutuk için konu olarak seçti Pasteur, temel araştırma ve pratik sonuçlar karıştırma benim kariyerim boyunca bir hedefi kaldı
Seattle Franklin Lisesi'nde deneyimleri başka bir nedenden dolayı kayda değer Biz çok heterojen nüfus, bir karışımlı üst sınıf ve siyahlar, Filipinliler, Japonca, Çince ve ilk nesil Catanians dahil olmak üzere azınlıkların Sonuç olarak, farklı kültürlere ve geçmişlere sahip insanların ile ilgili hissettim herhangi bir öz-bilinç kaybetti
Washington Üniversitesi'nde 1923 yılında bir tıp eğitimine öğrencisi olarak girdi Kimya Bölümü öğretim üyeleri ve öğrenciler coşku Ancak, çok bulaşıcı ve birinci yılın sonunda bir kimya büyük olmuştu Benim junior yıl Phi Beta Kappa, seçim üst dereceleri aldı ve 1927 yılında bir derece cum laude
Friday Harbor, Washington Puget Sound Biyolojik İstasyonu'nda 1927 yılı yaz aylarında yürütülen çalışma dayalı bir tez ile 1928 yılında yüksek lisans derecesi kazanmak için kaldı Bu kurum, daha sonra büyük ölçüde Thomas C Thompson, benim yüksek lisans tezi için benim akıl hocası olmuştu tarafından oluşturulan ve yönetmenliğini Washington Üniversitesi Oşinografi Laboratuvarları bir şube oldu Tekin, analitik kimya öğretti ve onun öğretim unutulmaz kılan keskin bir zekâ ve mizahi katlanmış için kayda değer Belki de ondan öğrendiğim en yararlı dersler matematik ile hassas ölçüm yapmak zorunda
Burs teklif edildi ilave lisansüstü çalışma için Mayo Vakfı ve Harvard Üniversitesi'nde Harvard seçti ve Cambridge Kimya Bölümü'nde Öğretim Üyesi olarak, bir yıl sonra Harvard Tıp Okulu'nda Biyolojik Kimya Bölümü Öğretim Üyesi olarak kabul edildi Otto Folin çalışmak amacıyla vardı, ama, bir yıl boyunca Cyrus Fiske ilk yıl Fellows atamak için alışkanlık oldu Yıl sonu itibariyle, ben Fiske-Subbarow programında yakaladı ve Folin çok cömertçe beni orada devam etmesine izin Phosphocreatine keşfinden sonra, bu grup tespit ve adenozin trifosfat izole vardı Pürin bazları - Benim atama analitik yöntemleri (1 mg veya daha az 'mikro' olarak görüntülenebilir bir ölçekte) gelişmekte olan fizyolojik çalışmalar hazırlamak için Bu yöntemler, benim tez ve birkaç erken yayınları oluşturdu
Ben doktorasını aldı 1933 yılında, hayatımda başka bir büyük olay için unutulmaz bir yıl Beverly Reimer benim evlilik Onun ataları, İskoç ve İngilizce (Pennsylvania Hollandalı), Alman, Avusturyalı idi Babası, Azarya Reimer, Büyükşehir Boston ve şehir misyoner toplumun şefi çok sayıda mahalle papazı bir Metodist Piskoposluk bakanı oldu Beverly birçok ırk ve kültürlere sahip bir deneyim yaşadım ve arkadaşlara sahip olmanın tüm arasında büyüdüm
Beverly son derece sanatsal ve akıllı idi O neredeyse aşağılayıcı hiçbir zaman, hemen her zaman empatik, sezgisel değerlendirmelerde insanlar onu çok doğru oldu Dedi, "aynı kalite genellikle bir kişinin en sevilen ve en sevmiyordu davranış sergilenmektedir " Beverly yazma ve öğretme, boyama, takı yapımı, onun yeteneklerini ifade etti Benim araştırma kariyeri ilerledikçe, biz birlikte seyahat ve iki çocuk kaldırdı - Laramie Ruth ve Thomas Eldridge
Evlilik ve benim kariyer, Büyük Buhran'ın ortasında başladı Finansal ve entelektüel hem de geçicilik dokuz yıllık bir dönem yaşadı C P geçici atama yaptı Huntington, Harvard beslenme araştırma Halk Sağlığı Okulu'nda, ve elektrolit araştırma Western Reserve Üniversitesi, Tıp Anabilim Dalı, kanser araştırma Harvard Laboratuvarları,
Benim kariyer gerçekten ben Tuckahoe, New York, Wellcome Araştırma Laboratuvarları Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı ve tek üyesi olarak katıldı, 1942 yılında başladı Destek sınırlıdır, ama benim kendi araştırma programı geliştirmek için ücretsiz oldu
|