Konu: Karabasan
Yalnız Mesajı Göster

Eski 07-20-2007   #8
funeralsong

karabasan ve benzeri şeyler uykuda gerçekleşmesinin nedeni vücuduun susuz kalmasıdırşöyle izah edeyim mesela eroin vs şeyleri içen insanlar halüsinasyon gördüğünü biliyorsunuz bunun nedeni ise eroin vs maddeler vücuttaki su miktarını azaltıp tuz miktarını artırmasıdırişte bu yüzden görülürşimdi uykuya dalan bir insan apzı açık yattığı vakit ağzı kurur ve tıpkı eroin gibi maddeleri kullanan insanlar gibi su miktarı azalır ve uykuda kabusa neden olurbu gibi durumlarda baş ucunuzda bir bardak su bulundurmanız yaralı olacaktırbatılı insanların yaptığı gibi kabusun ardından bir bardak sukarabasan bana da sık sık geliryukarıda açıklamış olduğum bilgiler tıppen doğrudurancak yaşayan birisi olarak açıkcası inanıp inanmama arasındayım çünkü cinlerin varlığına inanıyorum ve karabasan dediğimiz bu şey cinler diye düşünüyorum ayrıca bu karabasan konusunda aklıma takılan bir şey var madem ki bir tür halüsinasyon yada ağırlık ne derseniz deyin niye herkeste aynı şekilde oluyorböyle bir şeyin her insana farklı tarzda olması beklenmez mineyse işte öyle
Alıntı Yaparak Cevapla