Yalnız Mesajı Göster

Yemek Yaparken İsinize Yarayacak Püf Noktalar

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yemek Yaparken İsinize Yarayacak Püf Noktalar




patates pişirirken pişirme suyuna bir kaşık sirke koyunhem rengi sapsarı kalır hemde daha lezzetli olur

domatesin kabuğun daha kolay soymak için kaynar suya daldırıp bıçağın tersini domatesin yüzünde ağır ağır gezdirin

soğan doğrarken gözlerinizin yaşarmaması için soğanı içi su dolu bir tasın içinde soyun

Kuru bakliyatları bir gece önceden ılık suya koyun ve haşlarken içine biraz karbonat ilave edin

yemeğinizin tuznu fazla kaçırınca tencereye bir kaç parça çiğ patates atınfazla tuzu çekecektir



Alıntı Yaparak Cevapla