Konu
:
Yemek Yaparken İsinize Yarayacak Püf Noktalar
Yalnız Mesajı Göster
Yemek Yaparken İsinize Yarayacak Püf Noktalar
10-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yemek Yaparken İsinize Yarayacak Püf Noktalar
patates pişirirken pişirme suyuna bir kaşık sirke koyun
hem rengi sapsarı kalır hemde daha lezzetli olur
domatesin kabuğun daha kolay soymak için kaynar suya daldırıp bıçağın tersini domatesin yüzünde ağır ağır gezdirin
soğan doğrarken gözlerinizin yaşarmaması için soğanı içi su dolu bir tasın içinde soyun
Kuru bakliyatları bir gece önceden ılık suya koyun ve haşlarken içine biraz karbonat ilave edin
yemeğinizin tuznu fazla kaçırınca tencereye bir kaç parça çiğ patates atın
fazla tuzu çekecektir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul