Konu
:
Çorbalarınız İçin | Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Çorbalarınız İçin | Püf Noktaları
10-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çorbalarınız İçin | Püf Noktaları
Çorbalarınız için
Kuruyan, bayatlayan ekmekleri, kesme şeker iriliğinde doğrayın
Daha sonra fırında hafifçe kızartın
Naylon torbalara ya da kavanozlara doldurup, buzdolabında saklayın
Bu küçük ekmek parçalarını, kızartarak çorbaların üzerine serpin
Böylece hem ekmekleri değerlendirmiş, hem de çorbayı doyurucu bir hale getirmiş olursunuz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul