Konu
:
Çorbanın Yağı | Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Çorbanın Yağı | Püf Noktaları
10-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çorbanın Yağı | Püf Noktaları
Çorbanın yağı
Çorba yaparken yağı biraz fazla kaçırdığınızda, üzerinde gözenekler halinde birikir
Çok yağlı çorba ağır gelir
Üstelik tadı da kötü olur
Fakat çorbanın üzerine 1-2 marul yaprağı ya da buz parçası koyarsanız yağın çekildiğini görürsünüz
Yağ gidince de marul yaprağını ve buzu çorbadan çıkarabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul