Konu
:
Dibi Tutan Yemek | Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Dibi Tutan Yemek | Püf Noktaları
10-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dibi Tutan Yemek | Püf Noktaları
Dibi tutan yemek | Püf Noktaları
Pişirdiğiniz yemeğin dibi tuttuysa, sakın atmayın
Pratik bir çözümle sorunu halledebilirsiniz
1 adet taze patatesi küçük parçalara bölün ve yemeğin içine koyun
Biraz sıcak su ekleyin
Birkaç dakika daha pişirin
Daha sonra, patatesi çıkarın
Patates, dibi tutmuş yemeğin yanık rengini alır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul