Konu
:
Dondurulmuş Et | Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Dondurulmuş Et | Püf Noktaları
10-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dondurulmuş Et | Püf Noktaları
Dondurulmuş et | Püf Noktaları
Izgara yapacağınız zaman, eti önceden dolaptan çıkarın
Yarım saat beklettikten sonra ızgaraya koyun
Yoksa, etin dışı kızarıp, içi çiğ kalır
Dondurulmuş etlerle yemek yapacağınız zaman da yine yarım saat önceden dolaptan çıkarırsanız, hem daha kolay pişer hem de daha lezzetli olur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul