Konu
:
Kızartmalar İçin
Yalnız Mesajı Göster
Kızartmalar İçin
10-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kızartmalar İçin
Kızartmalar İçin
Her şeyden önce kızartacağınız sebzeleri, buzdolabından bir saat önceden çıkarıp oda sıcaklığında bekletin
Yağı iyice kızdırın
Kızartma yağına bir defada çok fazla malzeme atmayın
Fazla malzeme yağın ısısının düşmesine neden olur, o zaman da istenilen sonuç alınamaz
Kızartmaları tavadan alırken büyük delikli bir kepçe kullanın
Fazla yağı tencereye akmış olur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul