Konu
:
Tane Tane Pilav Yapmanın Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Tane Tane Pilav Yapmanın Püf Noktaları
10-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tane Tane Pilav Yapmanın Püf Noktaları
önce pirinçleri pilavı yapmadan bir saat önce kaynamış suda birazda tuz atıp ıslatıyoruz
bu böyle bir saat bekledikten sonra yağını tencereye koyup(tabi tereyağı da olursa müthiş olur)suyunu süzmüş olduğumuz pirinçleri yağda iyice kavuruyoruz
kavrulmuş pirinç ten ancak güzel pilav olur
suyunu ekleyip pişmeye bırakıyoruz
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul