Konu
:
Tuz Miktarı Pratik Bilgi
Yalnız Mesajı Göster
Tuz Miktarı Pratik Bilgi
10-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tuz Miktarı Pratik Bilgi
Tuz miktarı
Yemeklere konan tuz miktarı pişen yemeğin çeşidine göre değişir
Sulu ve soslu yemeklere başlangıçta az tuz koyun, yemek pişince tekrar ilave edebilirsiniz
Kırmızı etli yemeğe, iyice piştikten sonra, beyaz etli yemeğe pişmesine yakın tuz koyarsanız yemekler daha lezzetli olur
Yemek tuzluysa fazla tuzunu almak icin, adet patatesi soyup yemeğinize doğrayın
Bir kaç dakika kaynatın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul