Konu
:
Kemalettin Yılmaz Kimdir Kemalettin Yılmaz Biyografisi
Yalnız Mesajı Göster
10-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kemalettin YILMAZ
1956 yılında Afyonkarahisar’da doğdum
İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Afyonkarahisar‘da tamamladım
1981 yılında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Ziraat Yüksek Mühendisi olarak mezun oldum
Memuriyet hayatıma Mersin/Erdemli –Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü’nde Mühendis olarak başladım
Asteğmen olarak yaptığım askerlik görevimden sonra:
1983-1992 yılları arasında Erzincan-Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü’nde Teknik Eleman, Şube Şefliği, Müdür Yardımcılığı ve Enstitü Müdürlüğü görevlerini yürüttüm
1988 yılında kurulan Erzincan-Laborant Meslek Lisesi’nin Kurucu Müdürlüğü görevini yaptım
1992 yılında ilk görev yerim olan Mersin/Erdemli-Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü’ne Enstitü Müdürü olarak atandım
1994-1995 yılları arasında Gaziantep-Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü’nde Enstitü Müdürü olarak görev yaptım
1995-1999 yılları arasında Yalova-Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü olarak görev yaptım
Ağustos 1999-2002 yılları arasında Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü görevini yürüttüm
1993 yılında Milli Prodüktivite Merkezi tarafından YILIN İŞVERENİ seçildim
1999-2003 yılları arasında TİSK’e bağlı TÜHİS (Türkiye Ağır Sanayi ve Hizmet Sektörü İşverenleri Sendikası)’de Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüm
Her yıl Haziran ayında Cenevre’de yapılan İLO (Dünya Çalışma Örgütü) toplantılarında 2000-2001 ve 2002 yıllarında Türkiye’yi temsilen çalışmalara katıldım
Muhtelif zamanlarda Almanya, Fransa, İngiltere, İsviçre, Amerika, Meksika ve Hindistan’da düzenlenen araştırma, inceleme ve eğitim amaçlı programlara katıldım
22
ve 23
dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine MHP Afyonkarahisar 3
sıra Milletvekili Adayı olarak katıldım
27 Eylül 2009 tarihinde yapılan MHP Afyonkarahisar Olağan İl Kongresi’nde MHP Afyonkarahisar İl Başkanı seçildim
Haziran2011’de yapılacak olan 24
Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde aday adayı olmak için 30
12
2010 tarihinde MHP İl Başkanlığı görevinden ayrıldım
Evli ve iki çocuk babasıyım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul