Konu
:
Hırçın Drogba`Ya Ceza Yolda!
Yalnız Mesajı Göster
10-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hırçın Drogba`ya Ceza Yolda!
Londra- İngiltere Lig Kupası'nda Championship ligi ekibi Burnley'i konuk eden ve penaltılarla elenerek şok yaşayan Chelsea'de, sezonun kendi adına ilk gol sevincini biraz abartılı yaşayan Didier Drogba'nın ceza alması bekleniyor
Stamford Bridge Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 27
dakikasında, sol tarafta topla buluşan Fildişi Sahil'li futbolcu Drogba, çok şık bir şekilde rakibini geçip ceza sahasına girdikten sonra yaptığı sert vuruşla takımını öne geçirirken, bu sezonki ilk golünü kaydetti
Golden sonra, sahaya atılan madeni parayı Burnley taraftarlarının olduğu tribüne doğru geriye fırlatan ve de seyircilere orta parmağını gösteren Drogba, maçın hakemi Keith Stroud tarafından bu hareketi yüzünden sarı kartla cezalandırıldı
69
dakikada ise, Chris Eagles'în şutunda kaleci Cudicini'nin çeldiği topa vuruşunu yapan Ade Akinbiyi skora dengeyi getirdi
1-1
Mücadelenin uzatma dakikaları da 1-1'lik skorla geçilirken; John Obi Mikel'in penaltısını kurtaran kaleci Brian Jensen, 5-4'lük skorla turu getiren isim oldu
30 yaşındaki futbolcu ise, Chelsea kulübünün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Şunu netleştirmek istiyorum
Gol sevincini yaşadığım sırada tribünden madeni para gibi birşey geldi
Büyük hatam bu objeyi tribünlere geri fırlatmam oldu çünkü biri yaralanabilirdi
Bunun için özür dilerim
Böyle birşey futbol karşılaşmasında olmamalı ve gerçekten özür dilemek istiyorum
O anki atmosferin sıcaklığıyla oluşan bir kazaydı ve pişmanım
Bu bir hataydı ve söylenecek fazla birşey de yok
"
Chelsea teknik direktörü Luiz Felipe Scolari ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Burnley'in iyi oyun sergilediği konusunda bilgi almıştım ve bunu da gösterdiler
Ancak sadece 2 pozisyonları vardı ve birini gol yaptılar
Biz de beş tane mutlak pozisyonumuz olmasına rağmen kaybeden taraf olduk
Didier ile olayla ilgili konuşmadım
Hakem sarı kart verdi ve ben hiçbirşey görmedim
"
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul