Yalnız Mesajı Göster

Azerbaycan Teknik Üniversitesi Bölümleri

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Azerbaycan Teknik Üniversitesi Bölümleri

Azerbaycan Teknik Üniversitesi

Azerbaycan Teknik Üniversitesinde 46 bölüm ve 18 araştırma laboratuvarında 77 bilimler araştırmacı doktoru ve 366 öğretim görevlisi uzmanları görev yapmaktadır

Azerbaycan Teknik üniversitemizde 12 ana yönde araştırma çalışmaları yapılmaktadır

Azerbaycan Teknik Üniversitesinde doktora eğitim görevlileri doktoru ve ProfDr programları üzere gerçekleştirilir
Doktorada eğitim alma açık (üretimde ayrılmakla) ve açık (üretimde ayrılmamakla) formları üzere Doktora eğitim devlet tarafından ve ücretli esaslarla yapılmaktadır Doktoraya kabul olmak isteyen kişilere ihtisas uygunluğu kabul komisyonu tarafından belirlenir En az 3 ay en fazla 6 ay önceden başvurması Azerbaycan Eğitim Merkezi tarafından EuroStarönkayıtları ve ek kontenjanları, lisans tamamlamaları Türkiye'den almaktadır
Felsefe - Eğitim doktoru programı üzere doktoranturada örgün eğitim süresi 3 yıl, uzaktan eğitim 4 yıldır

Azerbaycan Teknik Üniversitesinde tüm fakültelerinde İnternet ağına katılmış bilgisayar merkezleri faaliyet göstermektedir
Azerbaycan Teknik Üniversitesinde kütüphanesi 1950 yılında kurulmuştur Halihazırda kütüphanenin 7 şubesi, 6 bölümü ve 6 okul salonu bulunmaktadır Kütüphanede yaklaşık 539719 araştırma, bilgi, eğitim üzerine kitaplar bulunmaktadır
Azerbaycan Teknik Üniversitesinde Elmi kütüphanesinde elektronik katalog ve elektronik kütüphanenin kurulması için çalışmalar başlatılmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla