Yalnız Mesajı Göster

Varna Teknik Üniversitesi

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Varna Teknik Üniversitesi

Kimsin sen yaa Yalancı herif

arkadaşlar inanmayın

biz hiç böle şeyler görmedik herkez attı tuttu

VARNA TEKNİK ELEKTRONİK OKUYORUM burdan herkeze sesleniyorum
varnaya balkan üniverstesi ofisiyle gelebilirsiniz istanbulda
size söylüyorum gelicek olan veya gelmeyi düşünen mühendis adayları

normal sartlar altında varna teknik üniversitesine gelen yabancı uyruklu öğrenciler hazırlık sonıfı için 1500 euro diğer sınıflar için 2000 euro gibi bi para ödemektedir ama bu balkan üniverstesi gurubu( bu bir şirket kendisini bir üniversite değil(aracı firma) her yıl için 3500 euro talep etmektedir ayrıca ilk giderken 500 euro vize cart curt parası vekalet ve imza yetkini tamamen ona verdiğin için paranı onun banka hesabına yatırıyorsun o senin ilk kaydını ve diğer yılların kaydını yaptırıyor sen 1500-2000 euro oldunu nereden anlıyosun okuldan aldıgın öğrenci faturası ve sana veriler öğrenci not defterinde senin 1 yıllık ne kadar harc parası ödediğin yazıyor ilk olarak burdan anlaya bilirsin inan mayan arkadaşlarada burdan her türlü kanıtlayabilirim ben şirketi kötülemiyorum yaşadıklarımı sonra salak yerine konuldugumu anladıgım için bunları yazıyorum ayrıyetten
2 yıllık turkıyede bir üniversite okudum istanbulda balkan üniversitesi gurubu ofisinde calısan bu işlerin takibini yapan Fulya Hanımın bana söylediklerine göre butun derslerim bulgaristanda tanınacak ve ben 2 sınıftan bulgaristanda elektronik muh devam edecektim
ama bu firma özel bir firma oldugu için ben ne kadar ders orda onaylatırsam o kadar cok okulum uzayacagı için sadece 2 sınıfa gecebilmeye hakkazanacağım kadar dersi onaylattım yani 1 sınıftan alttan kalan cok dersim var şimdi hem 2 sınıfın derslerini vermek zorundayım hem 1 sıonıftan kalan derslerimi 20 dersten 9 tanesine imza alabılıyorum ancak

şirket hem hattinden fazla para alıyor Başkent üniversitesiyle aynı fiyatlar altında ve bu şartları bize sunuyor kıbrıstan bir ffarklı yok okulun uzaması için ellerinden geleni yapıyorlar!

daha bitmedi bulgaristana ben ilk giderken 70 ytl olan 1 yıllık saglık sigortasını 3 aylık 200 ytl yapıyorlar bide bunu zorunlu tutuyorlar saglık sigortası bulgaristana girmek için zorunlulugu yok istediğin zaman kendinde bulgaristanda yaptırabilirsin!!! seni bir yurda yerleştiriyorlar kendi vep sitesindeki resimlerle alakası yok böcek dolu rutubetli duvarlar yeşil yeşil yosun tutmuş mutfak yok dedikleri yalan tabuldot yemek cıkmıyor cıkıyor derlerse oda yalan size bunuda kanıtlarım 3-4 arkadasımın ve kendı odamınvideosunu paylasa bilirim yeterki özel mesajla bana ulaşın size aklınızda takılan her sekılde soruyuı cevaplayabılırım

ayrıyetten sununla kıyaslamak gerekirse sofyada bir cok firma var haddi hesabı yok sizden sadece ilk kayıt ucretı alıyorlar sanırsam ilk olarak 500 euro veriyorsunuz sonra okul masraflarını oraya gidince zaten okula direk kaydınızı kendınız yapıyorsunuz varnada oyle degil gidip firmaya para veriyorsunuz üstelik başkent üniversitesi 3500 hakkıdır derim veririm ama 3 tane binması olan yalandan abartı varna teknik üniverstesine her yıl okul ogrencı defterimde 1500 euro yazdını gorup 3500 okul harcı vermek koyar adama biliyorsunuz ki amerika ve avrupada okul harc fiyatları okulların populeritesine göre deği,şir amerikada 7000 dolarada okul var 27 000 dolarada okul var dikkatinizi cekerim buraya gelipte sofyaya gidemememin sebebi sofyada elektronik ingilizce yok 2 yıllık turkıyede okuyan arkadaşlara kesin sözüm şudur eger derslerinizi tanıtmak istiyorsanız sofyayı tercıh edın varnadaki özel bir şirket oldugu için senin butun okul hayatın boyunca onlara pirim vereceğin için her turlu turkıyedeki derslerinde problem cıkartıyorlar! bunu unutmayın ama sofyadaki firmalar ilk kaydını yapıpı seninle olan ilişkini sen oraya gittikten sonra kesiyor

bu arada varna teknikte sole bi kuralda var eger (hazırlık sınıfları haric) derslerde 3 den fazla devamsızlık yaparsan her ders saati başına para cezası ödüyorsun bu parayla hoca sana gelmediğin günlerin dersini özel olarak veriyor ve sen öyle sınava girmeye hak kazanıyorsun der saat ücreti 60-20 lv arası değişiyor bir günde 3 saat o ders varsa sen o gun o derse girmessen dusunemiyorum artık hazırlık sınıflarında ise hocasına gore değişiyo isteyen bu konunu uyguluyo istemeyen uygulamıyor

saygılarımla Okudugun için tesekkür ederimm

Alıntı Yaparak Cevapla