Yalnız Mesajı Göster

Hilton Double Tree Adıyla Kuşadası’Na Geliyor

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hilton Double Tree Adıyla Kuşadası’Na Geliyor

Hilton Double Tree adıyla Kuşadası’na geliyor

DÜNYANIN en önemli otel zincirlerinden Hilton, Double Tree markasıyla Kuşadası’nda otel inşaatına girdi

Kuşadası Setur Marina karşısındaki arazi üzerinde inşaatına başlayan 5 katlı yeni otel, yanındaki eski tabakhane ile bütünleştirilerek eski ile yeninin kaynaştığı, farklı bir konseptle 2013 mart ayında hizmete girecek

Double Tree by Hilton Kuşadası ismiyle inşaatı başlayan otel ile ilgili Hilton’un Türk yatırım ortağı Naile Göçen, Pine Bay Otel’de bir tanıtım toplantısı yaptı Tanıtım toplantısında ilk konuşmayı yapan Göçtur Turizm Yatarım ve Ticaret AŞ’nin sahibi Naile Göçen Çukurova, iki yıl önce Hilton Dalaman Resort Otel’in açılışında Hilton’un büyüme hedefleri içerisinde Kuşadası’nın bulunduğunu duyduğunda çok heyecanlanarak, Hilton ile otel yapma hayali için yola çıktıklarını söyledi Çukurova “Bir dünya markasının gelmesi Kuşadası için büyük bir adım Restore edeceğimiz eski tarihi yağhaneler ile yeni inşa ettiğimiz oteli birleştiren, eski ile yeniyi buluşturan Double Tree by Hilton Kuşadası Otel, Kuşadası’nın turizm potansiyeline önemli katkı sağlayacak” dediZAFER HACISALİOĞLU

50’si suit 88 oda bulunacak

TABAKHANE binalarından oluşacak otel için Göçtur Turizm Yatırım ve Ticaret AŞ ile Hilton Worldwide ile imzalanan anlaşmayla portföye katılan Double Tree by Hilton Kuşadası’nda hepsi balkonlu 50 suit, toplam 88 oda yer alacak Double Tree by Hilton’da cafeler, restoran ve barlar, SPA, yüzme havuzları, etkinlik alanları, küçük eydanlar bulunacak

Alıntı Yaparak Cevapla