Yalnız Mesajı Göster

2012 2013 Üniversite Harçları Kalktı Mı, Üniversite Harçları Kalktı Mı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2012 2013 Eğitim Öğretim Yılı öncesi Üniversite Harçlarının kaldırılması hakkında çalışmaların başlatıldığı haberi

‘Üniversite harçları’ kalkıyor Konu, AK Parti’nin son Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında Başbakan Erdoğan tarafından gündeme getirildi

Toplantıda, iki yıllık yüksek okullardan, doktora düzeyine kadar toplam 4 milyona yakın üniversite öğrencisinin yıllık harçlarının 11 milyar TL tuttuğu, ancak öğrenciler üzerinde gunceldircom ciddi yük getirdiği ve sık sık eylem konusu olduğu değerlendirildi

Erdoğan da harçların kaldırılması için ayrıntılı çalışma yapılması talimatı verdi

Parasız eğitim için pankart açtıktan sonra tutuklanan Ferhat Tüzer ile Berna Yılmaz aylarca tutuklu kalmıştıÜniversite Harçları Kalktı mı

Star Gazetesi yazarı Mustafa Kartoğlu, bugün köşesinde ‘parasız üniversite’ hayalinin gerçekleşeceğini yazdı Parasız üniversite için ‘başarı’, yani sınıfta kalma veya alttan ders bırakmama şartı aranıp aranmayacağı, normal harçların 3-4 katı ödenen ikinci öğretim harçlarının da kaldırılıp kaldırılmayacağı 2012-13 akademik yılı açılışından önce belli olacakÜniversite Harçları Kalktı mı

Kaynak: Star

Alıntı Yaparak Cevapla