Konu
:
Viticolor Jel İle Vitiligo Kamuflajı
Yalnız Mesajı Göster
10-19-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Viticolor Jel, vitiligo kapatıcıları arasında popüler bir yere sahip ve hakkındaki tecrübelerimi nihayet sizlerle paylaşıcak fırsatı bulabildiğim için mutluyum
Bu yaz hemen hemen tüm deniz seferlerimde kullandığım Viticolor Jel'le ilgili ilk izlenimimi sizlere aktaracak olsaydım eğer, ''kapatıcılığı kötü, hissettirdiği tam bir fiyasko'' der geçerdim
Kullanım talimatlarındaki yazılı metin doğrultusunda hareket edildiği takdirde kullandıkça uzmanlaşıyor insan, her kullanımda daha iyi netice alınıyor
Bel kemiğimim her iki yanında nokta nokta olan beyazlıklarımı kapatmak itiraf etmeliyim ki çok kolay olmadı
İyi bir el yeteneği gerektiriyor daha doğrusu iyi bir çizim yeteneği gerekti benim için
Dikkatli bir şekilde minik minik olan beyazlıklarıma jeli sürdükten sonra keskin bir ayrım olmaması için o bölgenin geneline ince bir katman sürerek(ben cila atmak diye niteliyorum) işlemi bitiriyorum
Esmer tenli olduğum için bir uygulamada tamamını kapanmıyor, oyüzden aynı işlemi kuruyunca tekrar uyguluyorum
Viticolor Jel'i ilk kullandığım zamanlarda etkisinden çok hoşnut değildim, hatta sürmemiş olmayı dilediğim oldu
Tenime çok belirgin turumcumsu bir renk vermişti ve daha çok dikkat çekmişti
Tecrübe burada da devreye giriyor işte
Viticolor Jel'i sürdükten sonra denildiği gibi 5-6 gün dayanıklılığı koruyacağını düşünmemiştim
Kullanıma bağlı olarak renk, 4-5 günde yavaş yavaş açılmaya başlıyor
Denize gittiğimde iki günde bir, normal günlerde ise 4-5 gün arayla açılan yerlere tekrar uyguluyorum
Viticolor Jel'i eczanelerde bulmak kolay değil ama 1-2 saat içinde ecza depolarından getirtebiliyorlar
Önceki yazılarımda
ceviz kabuğu ile vitiligo kamuflajından
bahsetmiştim
Uygulama zaman alıcı olmasına rağmen hiç bir yan etkisi bulunmadığını da eklemiştim
Özellikle acil bir işiniz çıktığında zaman alıcı olması can sıkabiliyor
Hem zaman alıcılığından hem de ceviz kabuğu lekesinden bıkmış biri olarak Viticolor Jel'den memnun kaldığımı itiraf etmeliyim
İçinden çıkan küçük paletiyle az alanlarda vitiligosu kalmış kişiler için ideal kapatıcılık sağlıyor ve fazla uğraşmadan vitiligodan bozulan moraller normale dönebiliyor
HTML Kodu:
Kaynak: http://vitiligosuz.blogspot
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul