Yalnız Mesajı Göster

Dünyanın İlk Deneme Tüp Bebegi Ne Zaman

Eski 10-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünyanın İlk Deneme Tüp Bebegi Ne Zaman

dünyanın ilk deneme tüp bebegi ne Zaman

5 Mart 2009 dünyanın ilk deneme tüp bebegi - 28 yaşındaki Louise Brown İngiltere - ilk çocuk için Dec 20, İNSANLARI onaylamıştır doğum verdi Cameron John Mullinder £ 5 ağırlığını koydu, 6 oz O St Michael’s Hospital Bristol, İngiltere at 12:23 pm doğdu

“Bu bir mucizeydi, ama söyleyin bana, böylece Cameron ise,” Kahverengi insanlar doğal olarak ele geçirmiştir oğlu ve söyledim

Kahverengi ne ardından groundbreaking-vitro fertilizasyon, şimdi bir işlem tarafından tasarlanmıştı O 25 Temmuz, büyük bir tantana için 1978 doğumlu Üç yıl önce o Wesley Mullinder, 37 yaşındaki güvenlik görevlisi evlendi Çiftin’s bebek doğal olarak tasarlanmıştı

Kahverengi kızının doğum Casey ile kendini - Onu küçük kız kardeşi Natalie 13 Mayıs 1999 tarihinde bu ayırım iddia doğum için ilk denemede tüp bebek, değil

Kahverengi o “sonra ben bir fidanlık hemşire 10 yıl önce ben baktım küçük bir çocuk sonra adını Cameron seçti söyledi O sonra başkaları tarafından ama baktım olmaz Tüp bebek konsunda ilk yaşananlar genel olarak böyle özetlenmiştir

Alıntı Yaparak Cevapla