Konu
:
Enginarı Saklamanın Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Enginarı Saklamanın Püf Noktaları
10-19-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Enginarı Saklamanın Püf Noktaları
Enginarı saklamanın püf noktaları;
Pazardan veya marketten enginar alırken genelde kolaylık olsun diye temizlenmiş alınır, ancak bu şekilde alınan enginar hemen tüketilmezse vitamin ve minerallerini kaybeder
Dalından koparılmış enginarı birkaç gün saklamak istenirse, tazeliğini koruması için sapları kesilmemelidir
Sebze sapı ile bir vazoya konulmalı ve suyu birkaç kez değiştirilmelidir
Her su değiştirmede enginarın sapı bir santim kadar kesilmelidir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul