Konu
:
İyotlu Tuz Yemeğe Pişerken Değil, Sofradayken Atılmalı
Yalnız Mesajı Göster
İyotlu Tuz Yemeğe Pişerken Değil, Sofradayken Atılmalı
10-19-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İyotlu Tuz Yemeğe Pişerken Değil, Sofradayken Atılmalı
İyotlu tuz yemeğe pişerken değil, sofradayken atılmalı
Yemekte kullanılacak iyotlu tuzun, pişerken değil, sofraya konacakken kullanılması gerekiyor
İyot vücudumuza besinler, su ve deniz ürünlerinin tüketimi ile alınabiliyor
Besinlerde ve içme suyunda yeterli iyot bulunmuyorsa o zaman vücudun ihtiyacı olan iyotun alınması konusunda sıkıntılar ortaya çıkabiliyor
İyotlu tuz renkli, kapaklı bir kapta veya dolap içinde, kuru ve ışık almayacak bir şekilde saklanmalı
Aile-Sağlık
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul