10-16-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Maranki Saç Dökülmesi
Merhabalar arkadaşlar Ben de sizler gibi saç dökülmesi sorunu yaşadım, son 2-3 sene boyunca saçlarım hızlı bir şekilde döküldü Bunda stresin ve mevsimselliğin etkisi büyüktü Geçen sene yani 2011 in baharında saçlarım baya tutam tutam dökülmeye başlayınca çok panikledim ve ilk kez doktora gittim Cildiyeci kan testi yaptı ve hormonel olabileceğini ama yine de benim dökülmenin dış etkenlere bağlı olduğunu söyledi Minoksil ve Proscar önerdi ve bunları yazamayacağını benim parayla satın alabileceğimi söyledi
Bu ilaçlar hakkında hiç bir bilgim olmadığı için internette araştırmalar yaptım ve Proscar ın memelerde büyüme (erkelerde hoş olmuyor), hafıza kaybı, unutkanlık gibi bir çok yan etkisinin olduğunu bu yüzden amerikada ki tüketiciler tarafında ilaç karşıtı bir site kurulduğunu gördüm minoksil hakkında ise bu derece büyük bir olumsuz algı yoktu hem ilaç olarak alınmadığı içinde minoksili tercih ettim Ama epey bir forum yazısı okudum yüzlerce siteden Neyse sonuç olarak Minoksil aldım ve kullandım 3 şişe bitirdim ama saçlarım istediğim gibi olmadı dökülmede durmadı Belki herkeste farklı etki yapıyordur bilemem çünkü çok işe yaradığını söyleyenlerin yazılarını da okudum
Dökülmem rahatsız edici olunca (elimi atınca tutam tutam gelmesi, sabah kalkınca yastığın üzerinin kaplanması) ben araştırmalarıma devam ettim ve bitkisel çözümlere yöneldim hem sağlıklı hemde zararsız olmaları bunda etkili oldu Çünkü piyasadaki tüm ilaçlar sonuçta kimyasal ilaçlar ve saçlarımızın dökülmemesi uğruna başka ciddi hastalıklara uğramaya hiç gerek yok ("evet gerek yok" dediğinizi duydum)
Neyse bu bitkiler ve yağları hakkında yine çok okudum ve önerileri dinledim saraçoğlu, maranki vs pek çok uzman kişinin videoları, önerileri derken kendimce karışımlar oluşturdum Bitkilerin yapılarından kaynaklanan kendilerine has özelliklerine dikkat ederek ve bir bitkisel yağın diğeri üzerinde olmuz etkisi olmaması için oranları dikkatlice oluşturdum Her bir yağın belli bir karışım oranını buldum Bu sayede oluşturduğum karışım saç dökülmemi durdu, saçlarım güçlü ve sağlıklı görünmeye başladı ve kuruttuktan sonra hemen şekil almaya başladı (sönük ve pırasa gibi olmuyor)
Arkadaşlar yaptığım karışımı ben ve çevremde dökülme sorunu yaşayan 2-3 arkadaşım kullanıp olumlu sonuç aldıktan sonra, duyup isteyen kişilere satmaya başladım ve herkes oldukça memnun kaldı
Ben bunu daha geniş çaplı satmayı planlıyorum çünkü gerçekten işe yarıyor, bu derdi benim gibi çekenlere de çare olur ordan oraya savrularak paralarını boşa harcamazlar Üstelik yan etkilere maruz kalmazlar
Şimdilik şirket kuramam çünkü memurum ayrıca şirketle uğraşmak ayrı bir beceri ve emek istiyor O yüzden tek pazarlama kanalım memnun kalan kullanıcıların bir birlerine ve yakın çevrelerine tavsiyesi (şimdilik)
Gerçekten tek bir çözüm arıyorsanız pişman olmayacaksınız Şunu belirteyim ki bu ilaç saç dökülmesini önlüyor ve saç bakım kürü olarak kullanılıyor Saç çıkartıyor diye satamam, ama inanın onun üzerinde de çalışıyorum Sonuçta buluşlar ve keşifler ihtiyaçtan doğar
20ml şişelerde satış yapıyorum bir şişe fiyatı 50tl Satın alan arkadaşlara kullanım şeklini ve dozunu anlatırım Anlattığım şekilde kullanırsanız 1 ay rahat yeter Şişenin tamamını kafanıza boşaltırsanız 1 günlüktür Tercih sizin
Benim gibi siz de bu konunun istismar edildiğini düşünürsünüz diye deneme amaçlı küçük bir tüp gönderebilirim isteyene (ücretsiz) Gönderdiğim numune tek seferlik bir miktar olacak ve anında etkisini göreceğiniz için zaten talep edeceksiniz
Diğer bir güzelliğinden bahsedeyim, kullandınız ve hoşunuza gitti ama bir diğer şişeyi alamadınız, para çıkışmadı, güzel bir ayakkabıya gitti para vs yada artık gerek duymadınız! o kimyasal ilaçlar gibi sürekli kullanılması gerekiyor keserseniz dökülme daha da hızlı artar haaa! şeklinde bir uyarı almazsınız, hem ben paragöz değilim hem de öyle bir yan etkisi yok!
|
|
|