Asidik Gıdalar Hangileridir
Asidik Gıdalar
Katı ve Sıvı Yağlar
Avokado Yağı
Kanola Yağı
Mısır Yağı
Kenevir Tohumu Yağı
Keten Yağı
Zeytinyağı
Tahin
Ayçiçeği Yağı
Meyveler
Yaban mersini
Konserve veya Sırlı Meyve
Kuş Üzümü
Erik
Kuru erik
Sebzeler
Mısır
Mercimek
Zeytin
Buğdaygiller
Pirinç Pastalar
Buğday Pastalar
Arpa
Karabuğday
Mısır
Yulaf
Pirinç
Çavdar
Buğday
Kenevir Tohumu Unu
Süt Ürünleri
İnek Peyniri
Keçi Peyniri
Koyun Peyniri
İşlenmiş Peynir
Süt
Tereyağı
Dondurma
Etler
Biftek
Sazan
İstiridye
Balık
Kuzu
Istakoz
Midye
Domuz eti
Tavşan
Somon
Karides
Tarak
Tuna
Baklagiller
Siyah Fasulye
Nohut
Bezelye
Fasulye
Mercimek
Zeytinyağlı Barbunya
Barbunya
Soya Fasulyesi
Soya Sütü
Fasulye
Yemişler
Kaju
Bakliyat
Fıstık
Tahin
Ceviz
İçecekler
Bira
Likör
Şarap
Kahve
Meşrubat
Meyve Suları
|