Yalnız Mesajı Göster

Ab Rh Kan Grubuna Göre Beslenme..

Eski 10-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ab Rh Kan Grubuna Göre Beslenme..




Diyetler için bitkili karışımlar

Diyetlerde kullanılabilecek bu bitkisel karışımlar kilo vermenizi hızlandırabilir

Aşağıda sizin için hazırladığımız diyetlerde kullanılabilecek reçeteleri göreceksiniz

Reçeteler uygulanırken dikkat edilmesi gereken hususlar:

* Reçetelerde verilen miktarları aşmayınız!

* Uygulamak üzere seçtiğiniz Reçeteyi 14 günden fazla kullanmayınız

* Çabuk zayıflamak için aşırışığa kaçmayınız!

* Yavaş yavaş zayıflayınız!

* Her gün , hiç olmazsa yarım saat yürüyünüz!

* Bütün dertlerinizden sıyrılıp neşeli olmaya gayret ediniz!

* Yazın, fırsat buldukça yüzün; kışın kolayınıza gelen beden hareketlerini yapın!

Yatarken

• 1 bardak oda sıcaklığında su

REÇETELER

REÇETE 1

Malzeme :limon,greyfurt,bal,su Hazırlanışı:3 tane limon ile 2 tane greyfurt,kabukları soyulmadan inci ince kesilir üzerine, 4 su bardağı su konulur15 dakika kaynattıktan sonra 3 çorba kaşığı süzme bal ilave edilir15 dakika daha kaynatıldıktan sonra porselen bir kaba süzülürsabah akşam , birer su bardağı içilir

REÇETE 2

Malzeme :limon,şeker,su Hazırlanışı:1 çay bardağı yeni sıkılmış limon suyuna 1 çorba kaşığı su ile 1 kahve kaşığı toz şeker konurkarıştırıldıktan sonra içilir

REÇETE 3

Malzeme 6 saat bekletildikten sonra süzülürsaat 10:00,15:00 'de birer çay bardağı içilir

REÇETE 4

Malzeme :atkuyruğu(tilkikuyruğu,zemberekotu),su Hazırlanışı:4 su bardağı kaynak suya 20 gram (1 çorba kaşığı) ufalanmış atkuyruğu konur yarım saat bekletildikten sonra ince ve temiz bir tülbentten süzülür saat 10:00,15:00 ve 21:00'de birer çay bardağı içilir

REÇETE 5

Malzeme :kiraz çöpü, su Hazırlanışı:6 bardak suya 1 çay bardağı dolusu kiraz çöpü konur12 saat bekletilir sonra 15 dakika kaynatılır ve yarım saat bekletilirsüzüldükten sonra saat 10:00,15:00 ve 21:00'de birer çay bardağı içilir

REÇETE 6

Malzeme :biberiye(rosmarinus officinalis),su Hazırlanışı:4 su bardağı saf sirkeye 1 avuç biberiye konur10 gün bekletildikten sonra ince ve temiz bir tülbentten süzülürsabah akşam birer çay bardağı içilir

REÇETE 7

Malzeme :kanavcıotu(adonis vernalis),su Hazırlanışı:1 su bardağı sıcak suya 1 tatlı kaşığı ufalanmış kanavcıotu konur20 dakika bekletildikten sonra süzülür günde 3 kere birer çorba kaşığı içilir

REÇETE 8

Malzeme :kereviz,domates,havuç,su Hazırlanışı:4 bardak suya 2 tane kerviz doğranır15 dakika kaynatıldıktan sonra süzülür suyuna;1 su bardağı yeni sıkılmış domates suyu ile 1 su bardağı yeni sıkılmış havuç suyu konursaat 10:00,15:00 ve 21:00'de birer çay bardağı içilir

REÇETE 9

Malzeme :mısır püskülü,su Hazırlanışı:4 bardak suya 3 tutam mısır püskülü konur15 dakik kaynatıldıktan sonra ince ve temiz bir tülbentten süzülürgünde 3 kere birer su bardağı içilir

REÇETE 10

Malzeme :ıspanak,mısırözü yağı,su Hazırlanışı:1/2 kg ıspanak iyice temizlendikten sonra 4 bardak suya konup az haşlanır süzüldükten sonra üzerine 3 çorba kaşığı mısırözü yağı konup yenir

REÇETE 11

Malzeme :marul tohumu,su Hazırlanışı:4 bardak suya 1 tatlı kaşığı marul tohumu konur5 dakika kaynatıldıktan sonra süzülürgünde 2 kere birer kahve fincanı içilir

REÇETE 12

Malzeme :limonsuyu,bal Uygulanışı:

1 hafta, her gün; 1 kahve fincanı limonsuyuna 1 kahve fincanı su ve 1 kahve kaşığı süzme bal katılıp içilir

2 hafta, her gün; 1 çay bardağı limonsuyuna 1 çay bardağı su ile 1 kahve kaşığı süzme bal katılıp içilir

3 hafta, her gün; 1su bardağı limonsuyuna 1su bardağı su ile 1 kahve kaşığı süzme bal katılıp içilir

4 hafta, her gün; 1 çay bardağı limonsuyuna 1 çay bardağı su ile 1 kahve kaşığı süzme bal katılıp içilir

5 hafta, her gün; 1,5 kahve fincanı limonsuyuna 1,5 kahve fincanı su ve 1 kahve kaşığı süzme bal katılıp içilir

6 hafta, her gün; 1 kahve fincanı limonsuyuna 1 kahve fincanı su ve 1 kahve kaşığı süzme bal katılıp içilir

REÇETE 13

Malzeme :yoğurt, patates Hazırlanışı:10 gün süreyle ,sadece yoğurt ve patates yenir

REÇETE 14

Malzeme :sarapna(smilax),su Hazırlanışı:1 su bardağı sıcak suya 1 kahve kaşığı ufalanmış saparna konur5 dakika bekletildikten sonra süzülüp içilir

REÇETE 15

Malzeme :aslandişi(karahindibâ),su Hazırlanışı:4 bardak suya 4 çorba kaşığı ufalanmış aslandişi kökü konur10 dakika kaynatıldıktan sonra temiz ve ince bir tülbentten süzülür sabah akşam birer kahve fincanı içilir

REÇETE 16

Malzeme :enginar,akdiken(rhamnus),dulavratotu(arctium lappa),ayrıkotu(triticum repens),su Hazırlanışı:4 bardak sıcak suya 1 avuç ufalanmış enginar yaprağı ,1 avuç akdiken çiçeği, 1 avuç dulavratotu yaprağı ve ufalanmış kökü,1 avuç ayrıkotu konurağzı kapatıldıktan sonra 1 saat bekletilir ayrı bir kapta ; 10 su bardağı su kaynatılır daha önce hazırlanan karışım bu suyun içine süzülürsonra temiz bir şişeye doldurulureritilmek istenen yerler, hergün bu suyla ovulur

REÇETE 17

Malzeme :deniz yosunu(moss) Hazırlanışı:büyükçe bir kavanozu dolduracak kadar deniz yosunu toplanırkavanozun ağzı kapalı olduğu halde 1 hafta bekletilirhergün, bir parça alınıp, eritilmek istenen bölgelere sürülür


Alıntı Yaparak Cevapla