Konu
:
Pastırmalı Tarak Kebabı Kebab Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Pastırmalı Tarak Kebabı Kebab Tarifi
10-15-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Pastırmalı Tarak Kebabı Kebab Tarifi
BİBERİYELİ KUZU PİRZOLASI Malzemeler
12 kalem kuzu pirzolası
4 dal taze biberiye
1 çorba kaşığı zeytinyağı
4 dal taze veya kuru kekik
KUZU PİRZOLASI TARİFİ
Kuzu pirzolasının kemik kısımlarındaki etleri kasabınıza temizlettirin ya da kendiniz temizleyin
Kemiklerin uzunca bırakılması tabakta daha hoş görülmesini sağlar
Etleri biberiye ve kekik parçalanna bastırarak, yüzeylerine yapışmasını sağlayın
Taze kekik ve biberiye ateşe oldukça dayanıklıdır
Kurutulmuş kekik ve biberiye ise ızgarada hemen yanarak kömürleşecektir, bu sebepten etlerin pişmesine yakın üstlerine serpmek daha doğrudur
Zeytinyağı ile yağlayarak ve sadece bir kez çevirerek, kızgın barbeküde pişirip, tuz ve biberle lezzetlendirin
Pirzolayı pilav ya da domates soslu makarna ile servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul