10-15-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akdeniz Yeşillikleri Salatası Tarifi
Akdeniz yeşillikleri salatası tarifi

Deneyim: Kolay
Süre: 10 dakika
Miktar: 6 kişilik
Kalori:
Yemek ID: 180
Görüntülenme: 652
Malzemeler:
150 gr kurutulmuş domates, 250 gr kuşkonmaz, 200 gr permasan peyniri, 2-3 adet fesleğen, 1 göbek salata, 1 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 yemek kaşığı sıvıyağ, tuz, şeker, karabiber
Hazırlanışı
Domatesi zeytiyağı ile karıştırın, bekletin
Göbek salatayı irice doğrayın, fesleğenleri kesin, peyniri parçalara ayırın Salata tabağına, göbek salatayı, domatesleri, kuşkonmazları ve fesleğenleri alın
Limon suyu, zeytinyağı, şeker, karabiber ve az miktar tuzu karıştırarak sos hazırlayın Sosu salata tabağına ekleyerek karıştırın
Üzerine peynirleri serpiştirerek servise sunun
|
|
|