Yalnız Mesajı Göster

Patlıcanlı Saksı Kebabı (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patlıcanlı Saksı Kebabı (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler




Patlıcanlı Saksı Kebabı (4 Kişilik) Tarife ait bilgiler

MALZEMELER
3 Adet Patlıcan
Sıvı Yağ
1 Tatlı Kaşığı Margarin
1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti
1 Adet Küçük Doğranmış Havuç
1/2 Su Bardağı Bezelye
Bikaç Adet Tane Karabiber
1 Diş Dövülmüş Sarmısak
1 Adet Defne Yaprağı
2 Adet Maydanoz Sapı
Fesleğen
Tuz
1 Çay Kaşığı Kekik
1 Adet Domates

HAZIRLANIŞI
Sıvı yağı kızdırıp,patlıcanları içine atınKızarttıktan sonra ortadan ikiye ayırınMargarini eritinEtleri yağa alıp,kavurun Havuçlar suyunu çekince tencereyi ocaktan alın
Kızartılan patlıcanların içini oyup,harcı doldurunÜzerine kekik serpin Domatesleri dilimleyip,patlıcanların üzerine kapatın
Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15 dk pişirinFırından alıp, üzerine bezelye serpip,servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla