Konu
:
Patlıcanlı Saksı Kebabı (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler
Yalnız Mesajı Göster
Patlıcanlı Saksı Kebabı (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patlıcanlı Saksı Kebabı (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler
Patlıcanlı Saksı Kebabı (4 Kişilik) Tarife ait bilgiler
MALZEMELER
3 Adet Patlıcan
Sıvı Yağ
1 Tatlı Kaşığı Margarin
1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti
1 Adet Küçük Doğranmış Havuç
1/2 Su Bardağı Bezelye
Bikaç Adet Tane Karabiber
1 Diş Dövülmüş Sarmısak
1 Adet Defne Yaprağı
2 Adet Maydanoz Sapı
Fesleğen
Tuz
1 Çay Kaşığı Kekik
1 Adet Domates
HAZIRLANIŞI
Sıvı yağı kızdırıp,patlıcanları içine atın
Kızarttıktan sonra ortadan ikiye ayırın
Margarini eritin
Etleri yağa alıp,kavurun
Havuçlar suyunu çekince tencereyi ocaktan alın
Kızartılan patlıcanların içini oyup,harcı doldurun
Üzerine kekik serpin
Domatesleri dilimleyip,patlıcanların üzerine kapatın
Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15 dk pişirin
Fırından alıp, üzerine bezelye serpip,servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul