Yalnız Mesajı Göster

Piliç Avcı Kebabı (5 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piliç Avcı Kebabı (5 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler




Piliç Avcı Kebabı (5 Kişilik) Tarife ait bilgiler

MALZEMELER
İki buçuk çorba kaşığı margarin
1 su bardağı şehriye
1 tatlı kaşığı salça
Üç buçuk su bardağı etsuyu
Yarım tatlı kaşığı tuz
Sosu için:
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı ince kıyılmış soğan
Yarım su bardağı ince dilimlenmiş mantar
3 adet domates
1 adet kuşbaşı piliç eti
Yarım su bardağı bezelye
Karabiber, tuz

HAZIRLANIŞI
Şehriyeyi yağda pembeleşinceye kadar kavurun Domates salçasını ve etsuyunu ilave edin Karıştırıp, tuzunu ayarlayın Servis tabağına yayın
Sosu için, yağı eritin Soğanları kavurun Pilici ilave edip, birkaç dakika daha kavurun Tuz, karabiber, dilimlenmiş domates ve mantarı da ilave edip 5-10 dakika pişirin Şehriyenin üzerine yayın
Üzerine haşlanmış bezelye serpip servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla