Konu
:
Piti Kebabı (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler
Yalnız Mesajı Göster
Piti Kebabı (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Piti Kebabı (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler
Piti Kebabı (4 Kişilik) Tarife ait bilgiler
MALZEMELER
1 su bardağı nohut
500 gram kuşbaşı et
4 adet yufka,
tuz
HAZIRLANIŞI
Bir su bardağı nohutu bir gece önceden ıslatın
Ertesi gün orta ateşle haşlayın
Etleri de az suya a iyice yumuşayana kadar pişirin
Bu arada yufkaları ince ince didin
Sac üzerinde ya da teflon tavada çok hafif çevirin
Haşlanan nohutları da etin olduğu tencereye ileve edin
Yufkaları incecik didin
Geniş ve derin bir kaba yayın
Üzerine etsuyunu gezdirin
Nohut ve etleri de üzerine yayın
Dilerseniz tuz serpip, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul