Yalnız Mesajı Göster

Piti Kebabı (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piti Kebabı (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler




Piti Kebabı (4 Kişilik) Tarife ait bilgiler

MALZEMELER
1 su bardağı nohut
500 gram kuşbaşı et
4 adet yufka,
tuz

HAZIRLANIŞI
Bir su bardağı nohutu bir gece önceden ıslatın Ertesi gün orta ateşle haşlayın Etleri de az suya a iyice yumuşayana kadar pişirin Bu arada yufkaları ince ince didin
Sac üzerinde ya da teflon tavada çok hafif çevirin Haşlanan nohutları da etin olduğu tencereye ileve edin Yufkaları incecik didin Geniş ve derin bir kaba yayın Üzerine etsuyunu gezdirin
Nohut ve etleri de üzerine yayın Dilerseniz tuz serpip, servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla